امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی : طرز تهیه کته ماهی شیر

#1
Star 
در این بخش با طرزتهیه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار آشنا می‌شوید. بوشهری‌ها معمولا این غذا را برای مهمانی‌های خود درست می‌کنند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشپزی : طرز تهیه کته ماهی شیر 1
مواد اولیه :
ماهی شیر چهار تکه (۳۰۰ گرم)
آرد سه قاشق سوپخوری
برنج سه پیمانه
گوجه‌فرنگی درشت خرد شده دو عدد
شوید، شنبلیله و گشنیز خرد شده یک پیمانه
سیر سه حبه
پیاز درشت یک عدد
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
در این بخش با طرزتهیه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار آشنا می‌شوید. بوشهری‌ها معمولا این غذا را برای مهمانی‌های خود درست می‌کنند.
سیر و پیاز را خرد کرده و در تابه تفت می‌‌دهیم تا سبک شود، سپس گوجه‌فرنگی، نمک فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و تا زمانی که کاملا گوجه‌فرنگی‌ها له شود به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم.
برنج را شسته به همراه سبزی خرد شده و گوجه‌های تفت داده شده در قابلمه ریخته، سپس به صورت کته می‌‌پزیم. در این فاصله ماهی‌ها را ابتدا نمک، فلفل و زردچوبه پاشیده سپس در آرد غلتانده و بعد در روغن داغ سرخ می‌‌کنیم. تا زمانی که برنج دم می‌‌کشد ماهی‌ها هم سرخ شده و برای سرو آماده است. این غذا با ترشی جنوبی و آب‌لیمو تازه بسیار دلچسب است. همچنین برای این غذا می‌توانید از انواع ماهی‌های جنوبی نیز استفاده کنید.
منبع: آشپزی خانواده سبز
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان