امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه پورتفولیوی گوشت

#1
Star 
طرز تهیه پورتفولیوی گوشت 1
با یک فست فود سالم و خوشمزه موافقید … .
مواد لازم :
گوشت قیمه شده ریز
۵۰۰ گرم
قارچ
۲۰۰ گرم
کنسرو ذرت
یک پیمانه
پیاز خرد شده
یک عدد
سیر رنده شده
یک عدد
پنیر پیتزا
دو پیمانه
کنجد ، فلفل ، نمک و رب گوجه فرنگی
مقداری
نان باگت
یک عدد بزرگ
طرز تهیه :
پیاز را تفت بدهید بعد گوشت را به آن اضافه کنید تفت بدهید تا آب گوشت کشیده بشود ، سیر و رب را به همراه یک استکان آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت پخته بشود بعد قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفلش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نان باگت را از طول دو نیم کنید ،کمی از داخلش را خالی کنید و از مایع گوشتی داخلش بریزید بعد ذرت و پنیر را هم روی آن پخش کنید.
طرز تهیه پورتفولیوی گوشت 1
نیمه دیگر نان را بگذارید روی آن فشار بدهید ، پنیر پیتزا را روی نان پخش کرده و کنجد را روی بپاشید.
طرز تهیه پورتفولیوی گوشت 1
حدود ۲۰ دقیقه در فر قرار بدهید اگه دوست داشتید زیاد سرخ بشود می توانید از گریل هم استفاده کنید .
طرز تهیه پورتفولیوی گوشت 1

منبع : مرجع وبلاگ
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان