امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ی کیک آلبالو

#1
Star 
طرز تهیه ی کیک آلبالو 1
مواد اولیه :
تخم‌ مرغ سه عدد
شکر یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
بیکینگ‌ پودر نصف قاشق چایخوری
شیر و روغن از هر کدام نصف پیمانه
آرد دو پیمانه
آلبالو ۲۰۰ گرمطرز تهیه:
تخم‌مرغ‌ها و شکر را هم زده تا حجم آن دو برابر و سبک شود. شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید. آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را با هم الک کرده و به مایه اضافه کنید. وانیل و آلبالو بدون هسته را هم افزوده و هم بزنید. مایه را در قالب چرب شده ریخته و روی آن، خمیر استراحت داده شده را رنده کرده یا به قطعات کوچک برش بزنید و در فر از قبل گرم‌شده، با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت قرار دهید. برای اطمینان از پخت کیک خلال دندان وارد کرده اگر چیزی نچسبیده بود کیک آماده است.

مواد لازم خمیر رویه:
آرد یک پیمانه
مارگارین یک قاشق سوپخوری
پودر فندق دو قاشق سوپخوری
شکردو قاشق سوپخوری
آب سرد به میزان لازم
طرز تهیه خمیر رویه:
آرد، شکر، پودر فندق و مارگارین را با هم مخلوط کرده و آب سرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید تا خمیر یک‌دستی به دست آید. خمیر را در یخچال استراحت داده تا مواد کیک را آماده کنید.
نکته:
آلبالو را می‌توانید با کمی شکر پخته بعد به مایه کیک اضافه کنید یا از مربا و کمپوت آلبالو بدون شهد هم می‌توان استفاده کرد.

منبع: سوران
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان