امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

افجه‌اي:50 درصد کاهش هزينه داشته‌ايم

#1
سخنگوي باشگاه استقلال با تشريح آنچه که در جلسه هيات مديره اين باشگاه گذشت، گفت: آبي‌پوشان 50 درصد نسبت به فصل گذشته در هزينه‌هايشان صرفه‌جويي داشته‌اند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
افجه‌اي:50 درصد کاهش هزينه داشته‌ايم 1
___________________________________
به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، سيد سعيد افجه‌اي پس از جلسه هيات مديره استقلال با ابراز خرسندي از موفقيت جديد تيموريان گفت: ابتدا مي‌خواهم از طرف هيات مديره محترم باشگاه استقلال، موفقيت آندرانيک تيموريان را در کسب بهترين بازيکن ليگ سيزدهم تبريک بگويم و براي ايشان آرزوي موفقيت روز افزون داشته باشم.

او درباره جلسه امروز هيات مديره گفت: محوريت اصلي جلسه، همانطور که مي‌دانيد درباره مسائل مالي و بودجه باشگاه بود. در اين جلسه زمان‌بندي مالي باشگاه، قراردادهاي بازيکنان و مسائلي ديگر مثل قرارداد با زمين شهيد فکوري براي تيم هاي پايه مورد بحث قرار گرفت و برخي موارد هم مصوب شد.

سخنگوي باشگاه استقلال ادامه داد: يکي از مصوبات امروز ما استفاده از ورزشگاه آزادي بود. در اين مصوبه، اعضاي هيات مديره به اين نتيجه رسيدند که تنها به شرط هزينه کمتر از 50 ميليون تومان، با بازي در ورزشگاه آزادي موافقت کنند. اين مسئله راجع به ساير ورزشگاه‌ها هم صادق است. ما تنها در صورتي در آزادي به ميدان مي‌رويم که براي هر بازي نهايتا 50 ميليون تومان از ما پول بخواهند.

او در پاسخ به اين سوال که دليل حضور علي نظري جويباري در اين جلسه چه بود، اظهار کرد: در اين جلسه ايشان ريز قراردادها را به صورت شفاهي ارائه دادند و توضيحاتي را ارائه کردند. قرار است تا دو روز آينده کتبا هم گزارش مالي کارشان را ارائه دهند. آنچه که ما در جريانش هستيم، اين است که ما 50 درصد نسبت به سال گذشته کمتر هزينه کرديم و اين در حاليست که بر اساس تورم هم اگر حساب کنيم، بايد قرارداد بازيکنان‌مان را بيشتر از فصل قبل مي‌بستيم که اين کار را هم نکرديم.

افجه‌اي در پايان و در پاسخ به سوالي درباره برنامه باشگاهش درباره شکايت از نکونام افزود: اين موضوع ميان آقاي افشارزاده و قلعه‌نويي مطرح شده و آنها در حال مذاکره و بررسي مسئله هستند. بهتر است، مسئله را بيش از اين شلوغ نکنيم و اجازه دهيم اين دو با هم‌فکري خودشان اين مسئله را حل کنند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
افجه‌اي:50 درصد کاهش هزينه داشته‌ايم 1







پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  حسین کیهانی: قول داده‌ام قوی‌تر برگردم/ برای کاهش محرومیت باید وکیل بگیریم
  مرز پررنگ راست و دروغ/ کی‌روش ۲۰ درصد پاداش جام جهانی را گرفت!
  مدیرعامل باشگاه تراکتور: ۶۰ درصد پرداختی داشتیم و مشکل مالی نداریم
  سود ۲۴ میلیون یورویی بارسلونا از کاهش دستمزدها
  کاهش ۹۰ درصدی کشتی‌گیران در بابل
  دولت بریتانیا خواستار بازگرداندن فوتبال برای کاهش استرس جامعه
  کاهش دریافتی‌های بازیکنان و کادرفنی چلسی به خاطر کرونا
  درخواست تاتنهام از پوچتینو برای کاهش غرامت
  ترین‌های ایران بعد از کاهش قیمت فوتبالیست در روزهای کرونایی
  عضو هیات مدیره استقلال: 20 درصد قرارداد بازیکنان 10 میلیارد تومان نیست

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان