امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه انواع پاستا(باانواع سس) {2}

#1
ماکارونی با فیله مرغ
▪ یک بسته
ماکارونی

▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ‎
▪ ۴۰۰ گرم
فیله مرغ
خرد شده ‎
▪ نصف قاشق غذاخوری فلفل و نمک
▪ یک فنجان خامه
▪ دو قاشق غذاخوری نعنای خرد شده
▪ سه قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
▪ دو قاشق غذاخوری عسل
▪ یک قاشق غذاخوری سرکه سیب
● طرز تهیه
در یک قابلمه بزرگ آب و نمک ریخته و آن را بجوشانید. تا زمان جوش آمدن، درون یک ماهیتابه روغن زیتون ریخته و فیله ها را در آن تفت دهید. پس از به جوش آمدن آب،
ماکارونی
ها را در قابلمه بریزید و تا نرم شدن آن منتظر بمانید. پس از سرخ شدن فیله ها کمی به آن نمک و فلفل
بیف
زایید. برای تهیه سس، خامه، نعنا، آب لیمو ترش، عسل، سرکه سیب و فلفل را در مخلوط کن ریخته و تا به دست آمدن
ترکی
بی یکنواخت منتظر بمانید.
ماکارونی
ها را پس از آبکشی در ظرف بزرگی ریخته و فیله ها را در میان آنها قرار داده و سس را به آن
بیفزایید.
●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●
ماکارونی با کدو سبز
کدو
سبز 3 عدد متوسط
جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
خامه پاستوریزه 150 گرم
ماکارونی
400 گرم
پیاز 2 عدد
نمک 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
پودر سیر یک دوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای
آشپزی
آکا

برای تزیین:
گوجه فرنگی 1عدد
زیتون بدون هسته 10عدد
ذرت پخته 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای یک چهارم فلفل


طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی تفت می دهیم که سبک شود و آب نداشته باشد. بعد کمی از خامه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خامه بریده بریده نشود. سپس پودر سیر را که مهم ترین ادویه در این
سالاد
است ، اضافه می کنیم. بعد از آن
کدو
ی خرد شده، نمک ، فلفل سیاه و باقی مانده ی خامه را اضافه کرده، کمی حرارت می دهیم . سپس جعفری تازه خرد شده را به این مواد اضافه کرده، حرارت را خاموش می کنیم. از قبل
ماکارونی
را در آب و نمک و کمی روغن خوب می جوشانیم و آبکش می کنیم . پس از این که خنک شد
ماکارونی
را در ظرفی ریخته و با مخلوط مواد بالا که خنک شده است، روی تمام
ماکارونی
را می پوشانیم و با هم
ترکی
ب می کنیم. سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خلال شده ، ذرت و زیتون را برای تزیین روی آن می چینیم و بعد سرو می کنیم.

نکات تغذیه ای :
غذای مناسبی برای افراد گیاه خوار است.
کدو
سبز منبع ویتامین A و C ،پتاسیم ، کلسیم و منیزیم است.
(`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’)
ماکارونی با لوبیا
-یک بسته
پاستا
ی فنری شکل
-۲۰۰ گرم لوبیا سبز
-۸ تا ۱۰ ورق کالباس
-۱۰ عدد پیازچه
-۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ریز (گیلاسی)
-۳۰۰ گرم نخود
-شش قاشق غذاخوری آب گوجه فرنگی
-دو قاشق غذاخوری سرکه
- یک قاشق چای خوری پودر زیره
- یک قاشق چای خوری پودر گشنیز
-دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
-نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه :
در یک ظرف آب جوش و نمک
پاستا
را ریخته تا کاملاً بپزد سپس آبکشی کرده و بگذارید تا آب آن کاملاً برود. لوبیا سبزها را در ظرف آب ریخته و بگذارید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند سپس آنها را آبکشی کنید و در جایی گرم نگه دارید.
کالباس های بیکن دودی را به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید سپس به قطعات کوچک برش دهید و به لوبیا ها اضافه کنید.
پیازچه ها را خرد کنید و در یک ظرف ریخته سپس گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کنید و به همراه نخود به پیازچه ها اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه آب گوجه فرنگی با سرکه و ادویه و گشنیز تازه را مخلوط کرده و به مخلوط پیازچه ها، گوجه و نخود اضافه کنید.
سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و به
پاستا
اضافه کرده و لوبیاسبز پخته شده و کالباس بیکن دودی را نیز به آنها اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید. دقت کنید این
سالاد
می تواند به هر دو صورت سرد و گرم سرو شود.
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
پایان سری دوم
 





دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه انواع پاستا(باانواع سس) {2} 1

                       
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان