امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گوشت نعنايي

#1
موادلازم:
گوشت بدون چربي = یک کیلو
نعناع = به مقدار لازم
روغن براي سرخ كردن
نمك وفلفل
 
 طرز تهیه:
اول گوشت قرمز كه بهتره گوشت گوسفندي باشه با ساتور كاملا ساتوري ميكنيم و مقداري نمك و مقدار كمي فلفل به گوشتاي ساتوري شده مي پاشيم بعد با توجه به مقدار گوشتمون نعناع خشك وپودر شده به تمام قسمت هاي گوشتومن مي پاشيم تا اثري از قرمزي گوشت اقي نمونه. براي نتيجه بهتر ميتونيم نيم ساعت گوشت به حال خودش بزارين.در مرحله آخر هم بعد از اينكه روغن داغ شد گوشتها رو در ماهيتابه سرخ ميكنيم و قبل از سرد شدن سرو ميكنيم بهتره كه در كنارش گوجه كاملا سرخ شده باشه و با برنج سرو بشه.اين غذايي كه مادرم برامون درست ميكرد.شخصاًمي پسندم .و خيلي ها براي اولين بار اين غذارو ميخورن خوششون مياد.امتحان كنيد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت
  طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای
  طرز تهیه آش گوشت بوشهری!
  کتلت گوشت ( کره ای)
  خوراکی مجلسی با گوشت گوساله
  طرز تهیه كنگر پلو با رشته و گوشت چرخ کرده
  طرز تهیه کتلت رژیمی بدون گوشت و تخم مرغ
Lightbulb طرز تهیه کتلت گوشت خوشمزهههه
  طرز اشپزی خوراک گوشت و سبزیجات
  خوراکی از بادمجان و گوشت و پوره ..

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان