موادلازم:
گوشت بدون چربي = یک کیلو
نعناع = به مقدار لازم
روغن براي سرخ كردن
نمك وفلفل
طرز تهیه:
اول گوشت قرمز كه بهتره گوشت گوسفندي باشه با ساتور كاملا ساتوري ميكنيم و مقداري نمك و مقدار كمي فلفل به گوشتاي ساتوري شده مي پاشيم بعد با توجه به مقدار گوشتمون نعناع خشك وپودر شده به تمام قسمت هاي گوشتومن مي پاشيم تا اثري از قرمزي گوشت اقي نمونه. براي نتيجه بهتر ميتونيم نيم ساعت گوشت به حال خودش بزارين.در مرحله آخر هم بعد از اينكه روغن داغ شد گوشتها رو در ماهيتابه سرخ ميكنيم و قبل از سرد شدن سرو ميكنيم بهتره كه در كنارش گوجه كاملا سرخ شده باشه و با برنج سرو بشه.اين غذايي كه مادرم برامون درست ميكرد.شخصاًمي پسندم .و خيلي ها براي اولين بار اين غذارو ميخورن خوششون مياد.امتحان كنيد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/
گوشت بدون چربي = یک کیلو
نعناع = به مقدار لازم
روغن براي سرخ كردن
نمك وفلفل
طرز تهیه:
اول گوشت قرمز كه بهتره گوشت گوسفندي باشه با ساتور كاملا ساتوري ميكنيم و مقداري نمك و مقدار كمي فلفل به گوشتاي ساتوري شده مي پاشيم بعد با توجه به مقدار گوشتمون نعناع خشك وپودر شده به تمام قسمت هاي گوشتومن مي پاشيم تا اثري از قرمزي گوشت اقي نمونه. براي نتيجه بهتر ميتونيم نيم ساعت گوشت به حال خودش بزارين.در مرحله آخر هم بعد از اينكه روغن داغ شد گوشتها رو در ماهيتابه سرخ ميكنيم و قبل از سرد شدن سرو ميكنيم بهتره كه در كنارش گوجه كاملا سرخ شده باشه و با برنج سرو بشه.اين غذايي كه مادرم برامون درست ميكرد.شخصاًمي پسندم .و خيلي ها براي اولين بار اين غذارو ميخورن خوششون مياد.امتحان كنيد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/