امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ی کاک

#1
[b]آرد :300 گرم
آب ولرم :50 میلی لیتر
روغن محلی (حیوانی) یا روغن جامد:50 گرم
مایه خمیر فوری:1 قاشق چایخوری
تخم مرغ:1 عدد
نمک :1/2 قاشق چایخوری
پودر قند :160 گرم
پودر هل :1 قاشق چایخوری
پودر بادام :1/2 پیمانه
(می تونین از ترافلای رنگی هم برای تزیینش استفاده کنین.)
طرز تهیه ی کاک 1



طرز تهیه ی کاک 1
طرز تهیه ی کاک 1




طرز تهیه ی کاک 1

طرز تهیه:
مایه خمیر را با یك قاشق غذاخوری پودر قند و آب ولرم در ظرفی مخلوط كرده، در ظرف را بسته و میگذاریم به مدت 10 دقیقه بماند تا پف كند. سپس روغن را ذوب كرده و درون ظرف دیگری میریزیم تا خنك شود، آنگاه تخم مرغ را همراه نمك در یك لیوان كمی هم زده و به روغن اضافه میكنیم. مایه خمیر آماده شده را نیز كم كم به مخلوط روغن و تخم مرغ افزوده و به هم زدن ادامه میدهیم. آرد را به مواد افزوده و آنقدر هم میزنیم كه خمیر لطیف، یكدست و بدون چسبندگی به دست آید. خمیر را به مدت 15-10 دقیقه ورز داده، سپس روی آن را پوشانده و حدود دو ساعت به آن استراحت میدهیم و اگر خمیر شل بود میتوانیم با افزودن كمی آرد آن را سفت نماییم.

خمیر آماده شده را لوله كرده و به اندازههای یكسان چانه میكنیم. چانه ها را با وردنه باز كرده و با وردنهای ظریفتر آنها را نازك میكنیم. ورقه های نازك خمیر را یكی یكی روی ساج انداخته و هر دو طرف آن را روی گاز میپزیم. پس از اینكه خنك شدند آنها را روی تخته كار پهن كرده، روی آن را از مایه مخلوط پودر بادام، پودر قند و پودر هل میپاشیم، سپس ورقه را با دقت لوله كرده و روی آن را با فشار مناسب وردنه میكشیم. در پایان با فاصله های سه سانتیمتری و به شكل اریب برش زده و كاكهای آماده شده را در ظرف در بسته نگهداری میكنیم.

مطمئنا چون شما دسترسی به ساج ندارین می تونین از یه تابه ی معمولی استفاده کنین.فقط باید سرعت عمل زیادی داشته باشین.چون خمیر کاک زود خشک و خرد میشه.پس سریع مایه ی میانی کاک رو بپاشید روی خمیر و بپیچیدش.
[/b]
پاسخ
 سپاس شده توسط یاسی@_@
آگهی
#2
اوم قبلا خودم خوشمزس
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان