امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارت سوسیس و کلم

#1
زمان آماده سازی مواد :
20 - 25 دقیقه


زمان پخت :
40 - 45 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 12 ورق

سوسیس : چهار عدد

کلم: دو عدد

سیب زمینی : سه عدد

پنیر پیتزا : 200 گرم

آب پرتقال : 1/3 فنجان

سرکه : یک فنجان


سیر : سه حبه

آویشن : یک قاشق غذاخوری

پیاز قرمز : دو عدد

فلفل قرمز : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

روغن زیتون : 3/4 فنجان

روغن سرخ کردنی : به میزان لازم


روش تهیه :

1 کلم را به خوبی ریز کرده و درون سینی مخصوص فر میریزیم ، سپس روی آن ها را با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ، دو قاشق غذاخوری سرکه ، نمک و فلفل و سیر ریز شده پر میکنیم .



تارت سوسیس و کلم 1



2 سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 360 درجه قرار داده تا زمانی که سطح کلم ها طلایی شود (در حدود 20 دقیقه )



تارت سوسیس و کلم 1



3 سیب زمینی را ریز کرده و درون روغن سرخ میکنیم .



تارت سوسیس و کلم 1



4 پس از این که سیب زمینی کمی سرخ شد ، پیاز حلقه شده را به آن اضافه میکینم .



تارت سوسیس و کلم 1



5 زرد چوبه ، یک قاشق غذاخوری سرکه و یک قاشق غذاخوری پودر سیر به مواد اضافه میکنیم .



تارت سوسیس و کلم 1



6 تمامی مواد را به خوبی در حدود 10 الی 15 دقیقه تفت میدهیم تا کاملا یکدست شده و سرخ شوند .



تارت سوسیس و کلم 1



7 نصف فنجان روغن زیتون و 1/3 فنجان اب پرتقال را به مقدار سرکه باقیمانده اضافه میکنیم .




تارت سوسیس و کلم 1



8خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (بهترین راه برای استفاده از خمیر یوفکا این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 الی 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، در نظر داشته باشید که درب بسته را کاملا باز نکنید ) .

9 یک لایه از خمیر برداشته و سطح آن را کاملا با مخلوط سرکه مرطوب میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و آن را روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم ، این کار را برای چهار لایه دیگر نیز تکرار میکنیم تا در نهایت شش لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .




تارت سوسیس و کلم 1



10 مواد را در وسط خمیر پهن میکنیم ، سپس لبه های خمیر را به داخل تا میدهیم .


تارت سوسیس و کلم 1



11 سوسیس حلقه شده ، کلم ، آویشن و پنیر را بر روی باقی مانده مواد میریزیم .


تارت سوسیس و کلم 1



12 تارت را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .



تارت سوسیس و کلم 1



تارت سوسیس و کلم 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  طرز تهیه گراتن سوسیس و سیب زمینی
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  طرز تهیه تارت بادام ترد و خوشمزه
  طرز تهیه تارت خرما و زردآلو
  تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!
  طرز تهیه تارت ژله بستنی
  تارت سیب آلمانی
  طرز تهیه تارت موس سفید با سس تمشک
  روی تارت‌ها و کیک‌ها این سس شکلاتی را بریزید
  تارت بادنجان و سیر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان