امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ته چین عدس

#1
ته چین عدس 1




مواد لازم براي ٤ نفر:

برنج آبكش شده سه پبمانه
عدس خيس خورده يك پيمانه
ماست يك و نيم پيمانه
روغن مايع نصف پيمانه
پياز ١ عدد
زرده تخم مرغ ٤ عدد
زرشك نصف پيمانه
دارچين ١ ق چ
زردچوبه ١ ق چ
زعقران دم كرده يك چهارم ق چ
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
*ابتدا عدس را با مقدار آب مي پزيم.
ته چین عدس 1
*پياز را خرد كرده و با مقدار كمي روغن تفت ميدهيم تا سبك شود.
ته چین عدس 1
*پياز را به عدس در حال پخت اضافه ميكنيم.
ته چین عدس 1
*زردچوبه را هم ميريزيم.
ته چین عدس 1
*مي گذاريم تا عدس خوب پخته شود و جا بيفتد ضمن اينكه آبش كشيده شود.
ته چین عدس 1
*اگر عدس پخته شده بود ولي هنوز مقدار آب داشت، عدس را آبكش كنيد تا آب اضافه گرفته شود.
*آب اضافه را دور نريزيد. ميتوانيد آن را با مقداري نان ميل كنيد. يا در سوپ ازش استفاده كنيد چون عدس سرشار از آهن است.
ته چین عدس 1
*حالا فر را روي ٢٠٠ درجه روشن ميكنيم تا گرم شود.
*زرده تخم مرغ و ماست و زعفران دم كرده و مقداري نمك و فلفل را با هم مخلوط ميكنيم.
ته چین عدس 1
*نصف روغن مايع گفته شده را به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه مي كنيم.
ته چین عدس 1
*حالا دارچين را اضافه و خوب با قاشق هم ميزنيم.
ته چین عدس 1
*از اين مخلوط كمي كف قابلمه چرب شده ميريزيم.
*من از قابلمه پيركس استفاده كردم.
ته چین عدس 1
*سپس برنج آبكش شده را به مابقي مخلوط بالا اضافه ميكنيم و هم ميزنيم.
ته چین عدس 1
*مقداري از برنج را كف قابلمه ريخته و با پشت قاشق كمي فشار ميدهيم تا منسجم شوند.
ته چین عدس 1
*از مخلوط عدس و پياز روي برنج ميريزيم. ميتوانيد از ديواره ها كمي فاصله بدهيد تا هنگام سرو لايه عدس مشخص نشود و يا برعكس. من از دو لايه عدس استفاده كردم براي نشان دادن اين موضوع يك لايه را تا كناره هاي ظرف نريختم ولي لايه بعد كامل مشخص خواهد شد.
ته چین عدس 1
*سپس مقداري زرشك شسته شده روي آن ميريزيم.
*نكته ١: اندازه زرشك به دلخواه ميتواند تغيير كند.
*نكته ٢: به جاي زرشك ميتوان از كشمش پلويي هم استفاده كرد. ولي من اين تركيب رو ترجيح ميدهم.
ته چین عدس 1
*دوباره مقداري برنج ميريزيم و همينطور تا انتها ادامه ميدهيم تا لايه آخر را برنج تشكيل دهد.
ته چین عدس 1
ته چین عدس 1
ته چین عدس 1
*بقيه روغن را روي برنج ميريزيم.
*حالا روي قابلمه را فويل ميكشيم و در آن چند سوراخ ايجاد ميكنيم.
ته چین عدس 1
*و در فر گرم شده با دماي ٢٠٠ درجه به مدت يك ساعت ميپزيم.
*بعد از اينكه برنج دم كشيد، كمي صبر ميكنيم تا خنك شود.
*سپس در ظرف سرو برميگردانيم.
ته چین عدس 1
*اين هم بافت داخل ته چين.
ته چین عدس 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان