امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ شور و شیرین

#1
مرغ شور و شیرین 1
برای 4 نفر
زمان آماده کردن : 15 تا 20 دقیقه
زمان پخت : 20 دقیقه
 
ارزش غذایی
 

  1.  

    مقدار ارزش غذایی










    کالری



    522










    پروتئین



    27 گرم










    کربوهیدرات



    31 گرم










    چربی



    33 گرم










    چربی اشباع شده



    6 گرم










    فیبر



    2 گرم










    شکر 



    4 گرم










    نمک



    2.9  گرم





 
مواد لازم

  1.  







     



    سینه‌ی مرغ



    2 تا 3 عدد، بدون پوست و استخوان (با وزن کلی حدود 400 گرم)




     



    سس سویا



    1 قاشق غذاخوری 







    روغن کنجد



    2 قاشق چای‌خوری







    روغن آفتابگردان



     برای روغن‌پزی عمیق و سرخ کردن سطحی







    خمیر تمپورا



    توضیحات در پایین آورده شده است




     



    فلفل قرمز کوچک



    1 عدد، هسته و دانه‌ها بیرون آورده شود , به تکه های بزرگ خرد شود




     



    هویج 



    1 متوسط، از قطر برش داده‌شده




     



    گل سیر



    2 عدد بزرگ، خردشده




     



    ریشه‌ی زنجبیل



    2 قاشق چای‌خوری، تازه‌ و خردشده





 
برای سس

  1.  
















    سس سویا



    3 قاشق غذاخوری 







    شکر قهوه‌ای



    1 قاشق غذاخوری







    آرد ذرت



    1 قاشق چای‌خوری




     



    سرکه سفید



    3 قاشق غذاخوری





 
مرغ را به تکه‌های کوچک بریده و با سس سویا و روغن کنجد ترکیب کنید. در یک کاسه، محتویات سس را با 100 میلی‌لیتر آب سرد ترکیب کنید. یک بشقاب بزرگ را با کاغذ آشپزخانه بپوشانید.

روغن بادام‌زمینی را در یک سرخ کن تا حدود 180 درجه سانتی‌گراد گرم‌ کنید. سپس هر بار چند تکه مرغ را در خمیر غلتانده، سپس با استفاده از انبرک یا قاشق چاک‌دار در روغن داغ قرار دهید، اما داخل ماهیتابه را خیلی پر نکنید. مرغ‌ها را تا زمانی که ترد و طلایی شوند (حدود 2 دقیقه) بپزید. شاید لازم باشد که این کار را در چند مرحله انجام دهید، بنابراین هر بار مجدداً روغن را گرم‌کنید. پس از اینکه تکه‌های مرغ پخت، با انبرک یا قاشق آن‌ها را خارج کرده و روی کاغذ روی بشقاب بگذارید تا روغن آن جدا شود .

یک ماهیتابه‌ی گود را حرارت دهید تا گرم شود، حدود 3 قاشق غذاخوری روغن به آن افزوده و سبزیجات را با سیر و زنجبیل برای 3 دقیقه سرخ‌کنید. سس را برای بار آخر هم زده و داخل ماهیتابه‌ی گود بریزید، همان‌طور که می‌پزد آن را ترکیب کنید تا یک سس روشن به دست بیاید. اجازه بدهید که برای 1 دقیقه بجوشد، سپس روی مرغ پخش کرده و سرو نمایید.

 
پاسخ
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان