امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسکوییت لیدی فینگر

#1
 
بیسکوییت لیدی فینگر 1
 
بیسکوئیت انگشتی لیدی فینگر
 
نشاسته 3 قاشق غذاخوری  .  آرد کیک 1 لیوان سر خالی  .  تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 لیوان  .  وانیل 1/3 قاشق چایخوری  .  عسل 1 قاشق غذاخوری  .  پودر قند به مقدار لازم
 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیسکوئیت انگشتی  در انواع دسرها بخصوص در تهیه دسر محبوب تیرامیسو کاربرد دارد ، از خرده های این بیسکوئیت در تزئین دسرها و پودینگ ها استفاده میشود.
 
بیسکوییت لیدی فینگر 1
 
طرز تهیه : زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، دقت کنید هیچ لکه ای از زرده داخل سفیده ها نباشد.
 
بیسکوییت لیدی فینگر 1
 
زرده ها را بهمراه شکر ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عسل  و وانیل بزنید تا یکدست شوند ، سفیده ها را نیز در کاسه ای دیگر با همزن انقدر بزنید تا همانند برف شوند ( وقتی کاسه را برمیگردانید نریزید ).
 
بیسکوییت لیدی فینگر 1
 
سفیده و زرده را کم کم با هم مخلوط کنید ، در یک جهت هم بزنید و از پایین به سمت بالا و دورانی هم بزنید ، پس از یکدست شدن مواد باید مخلوط ارد ، نشاسته و بکینگ پودر را اضافه کنید ( کم کم اضافه کنید و آرام مخلوط نمائید ).
 
بیسکوییت لیدی فینگر 1
 
کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مایه بیسکوئیت  را داخل قیف بریزید و به اندازه یک انگشت روی کاغذ مایه بیسکوئیت بریزید ، سینی را درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بیسکوئیت ها اماده شوند.
 
پس از پخت اجازه دهید بیسکوئیت ها خوب خنک شوند سپس داخل بشقاب قرار دهید و با پودر قند تزئین کنید ، این بیسکوئیت را میتوانید هم بعنوان عصرانه و هم در تهیه دسرهای مختلف بخصوص تیرامیسو به مصرف برسانید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان