امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عجیب ترین واکنش ممکن نسبت به ندادن طلب اسکوچیچ

طلب دراگان اسکوچیچ از باشگاه ملوان رفته رفته به مساله پیچیده‌ای تبدیل می‌شود. او که مدتی پیش بابت طلبش به کمیته انضباطی شکایت کرده بود حالا اعلام کرده که شاید مجبور شود شکایتش را به فیفا ببرد. اسکوچیچ اما حتی تصورش را هم نمی‌کرد که تقاضا برای دریافت طلبش با واکنش تندی از سوی مسوولان ملوان همراه شود.
سرمربی فولاد خوزستان در مصاحبه‌ای که درباره مطالباتش از باشگاه ملوان داشته، اعلام کرده: «من خاطرات خوبی از انزلی دارم اما نمی‌دانم چرا مدیران تیم فوتبال ملوان هیچ علاقه‌ای برای تسویه حساب قرارداد با من ندارند. حدود 50 درصد مبلغ قراردادم باقی مانده است و حدود چند ماه قبل شکایتم را به کمیته انضباطی بردم و مشخص نیست چرا اقدامی در این مورد صورت نمی‌گیرد.»
اسکوچیچ درباره تصمیمی که برای پیگیری شکایتش دارد، اینطور توضیح می‌دهد: «از ابتدا می‌توانستم شکایتم را به فیفا ببرم اما ترجیح دادم از کانال‌های داخلی این کار را پیگیری کنم. با این وجود اگر وضعیت به همین شکل باقی بماند مجبور به شکایت نزد فیفا می‌شوم و این اتفاق خوبی برای فوتبال ایران نیست.»
این صحبت‌های اسکوچیچ اما در کمال تعجب با واکنش تندی از سوی ملوانی‌ها مواجه شده تا آنجا که محمود پیشگاه هادیان، مدیر اجرایی باشگاه ملوان درباره شکایت اسکوچیچ از ملوان به‌خاطر طلب 60 هزار دلاری‌، می‌‌گوید: «اسکوچیچ با ملوان در فوتبال ایران مطرح شد. باشگاه ملوان هم بازیکن به فوتبال ایران معرفی می‌کند و هم مربیان را مطرح می‌کند. این حرف‌ها از اسکوچیچ که یک مربی حرفه‌ای است بعید بود. اسکوچیچ اکنون عضوی از خانواده فوتبال ایران است و چرا یک باشگاه ایرانی را تهدید به شکایت می‌کند. من و سایر مربیان بومی ملوان هم فصل گذشته در کنارش بودیم و همه مدارج مربیگری را هم طی کرده‌ایم و بالاترین مدرک مربیگری در آسیا را هم داریم اما فقط 10 درصد از مبلغ قرارداد فصل گذشته خود را گرفته‌ایم.»
مدیر اجرایی باشگاه ملوان با اشاره به استفاده باشگاه‌ها از بودجه بیت‌المال، صحبت‌هایش را اینطور ادامه می‌دهد: «اکنون اسکوچیچ در فولاد پول بیت‌المال را می‌گیرد و آن پولی که او می‌گیرد پول ما هم هست. ما در ایران باشگاه خصوصی نداریم بنابراین نباید او باشگاه ما را به شکایت تهدید کند. حبیبی، پورغلامی، احمدزاده و همه مربیان دیگر در ملوان بودند و این آقا چندین برابر مربیان بومی پول گرفت و برای باشگاه هم زحمت کشید اما همه عوامل باشگاه در کنار هم بودند. که نتایج خوبی گرفتیم.»
آنچه مسلم است، براساس اصول حرفه‌ای فوتبال وقتی یک مربی با باشگاهی قرارداد حرفه‌ای می‌بندد، باشگاه موظف است مبلغ قرارداد را به مربی مدنظر پرداخت کند. حال اینکه باشگاه فوق چند مربی دیگر داشته که نتوانسته مطالباتشان را پرداخت کند یا اینکه باشگاه‌های ما خصوصی‌اند یا دولتی دیگر به امثال اسکوچیچ مربوط نمی‌شود. همچنین در قرارداد بندی مبنی براینکه سرمربی خارجی بابت مطرح شدنش باید پولی به باشگاه‌های ایرانی بپردازد نیز وجود ندارد!
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  واکنش تحقیرآمیز وینیسیوس به رودری!
  واکنش فدراسیون به دعوت شدن کنعانی‌زادگان
  پیام اسکوچیچ؛ فقط پیروزی! شوخی نداریم
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
  واکنش آگوئرو به شایعه جدایی از بارسلونا (عکس)
  واکنش برایتون و فاینورد به انتقال جهانبخش(عکس)
  واکنش آژاکس به شایعه علاقه میلان به ستاره صرب
Clocket کومان: بله؛ حالا می دانم که ممکن است اخراج شوم
  طلسم عجیب گواردیولا بالاخره شکست (عکس)
  طلسم عجیب گواردیولا باطل می شود؟ (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان