امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش های تهیه مارمالاد هلو

#1
Heart 
روش های تهیه مارمالاد هلو 1

آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 30 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه مارمالاد هلو :
هلو 500 گرم
شکر 500 گرم
ژله هلو 1 قاشق غذا خوری سرپر
جوهر لیمو به میزان لازم


طرز تهیه :
امروز با دو روش متفاوت مارمالاد هلو آشنا می شویم . تفاوتشان خیلی کم است . به ترتیب دو تاشو هم توضیح می دهم .


مارمالاد هلو شماره یک:

روش های تهیه مارمالاد هلو 1

مارمالاد هلو شماره دو:

روش های تهیه مارمالاد هلو 1


خب همان طور که در تصویر هم می بینید مارمالاد هلو شماره یک کاملا یک دست هست . این مدل مارمالاد هلو را می توانید مثل سس روی دسرها و بستنی هایتان بریزید . ضمن اینکه برای صبحانه هم می شود استفاده کرد.

مارمالاد هلو شماره دو هلو با پوست است ! یکدست نیست و سفت تر است و تکه های بسیار کوچک هلو دارد . خب بعضی ها اینطوری بیشتر می پسندند . مصارف این مدل مارمالاد ، علاوه بر صبحانه ، می تواند وسط شیرینی مشهدی ، یا لابه لای برخی کیک ها و شیرینی ها استفاده شود .

روش های تهیه مارمالاد هلو 1



مارمالاد هلو شماره یک (یکدست ):

مواد لازم مارمالاد هلو 1:
شکر 500 گرم
هلو 500 گرم
ژله هلو یک قاشق غذا خوری سر پر
جوهر لیمو به میزان لازم


طرز تهیه :
مقدار شکر را بیشتر نکنید. چون پوست و هسته ی هلو ها را که بگیریم وزنشان کمی پایین می آید !

ابتدا هلو ها را پوست می گیریم و قاچ می کنیم . بعد در میکسر آن قدر باید بزنیم تا کاملا روان شود و تکه ای داخلش نداشته باشد .

روش های تهیه مارمالاد هلو 1

روش های تهیه مارمالاد هلو 1


حالا شکر را اضافه میکنیم و می گذاریم روی شعله یکنواخت و متوسط . و مدام کف روی آن را می گیریم و دور می ریزیم.

حدود یک ربع باید از جوشیدن آن بگذرد . بعد ژله هلو را اضافه می کنیم و پس از 5 دقیقه زیر آن را خاموش کرده و چند قطره آبلیمو یا جوهر لیمو به آن اضافه می کنیم. باید در ظرف خودش به دمای محیط برسد و بعد داخل شیشه ای تمیز بریزیم.

اصولا مارمالاد ها یک شب تا صبح باید داخل یخچال بماند تا خوب جا بیافتد . چون داخلشان ژله دارد .


روش های تهیه مارمالاد هلو 1


مارمالاد هلو شماره دو:

این مدل هم دقیقا مثل بالایی درست می شود .

تفاوتش:

اولا هلو ها با پوست هستند . بعد وقتی داخل میکسر می ریزیم در حدی می زنیم که پوره نشوند . حالت تکه ای خودشان را حفظ کنند.

دوما به جای ژله هلو داخلش ژله پرتقال ریختم . چون ژله پرتقال کمی ترش تر است ، کمی به شکرش اضافه کردم .

در مورد میزان ژله بگم درسته که من گفتم یک قاشق ، ولی شما کاملا می توانید کمتر و بیشترش کنید . هر چی بیشتر کنید مارمالاد سفت تر خواهد شد و بیشتر مناسب شیرینی مشهدی و ... می شود . اگر هم اصلا ژله نریزید مارمالاد انسجام لازم را لای شیرینی ها نخواهد داشت .

فقط داخل عکس هم مشخص است ... چون هلوها پوره ای نیستند ، شکر را که می ریزید باید هم بزنید تا حل شود . بر عکس مدل قبلی که پوره بود و شکر در جا حل می شد .


روش های تهیه مارمالاد هلو 1

روش های تهیه مارمالاد هلو 1

روش های تهیه مارمالاد هلو 1

روش های تهیه مارمالاد هلو 1

روش های تهیه مارمالاد هلو 1
روش های تهیه مارمالاد هلو 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان