امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلمه كرپ

#1
 


دلمه کرپ
مواد لازم
کرپ نازک و لطیف 16 عدد
سبزی های معطر (نعناع،ترخان،گشنیز)مجموعا 250 گرم
کره 100 گرم
تخم مرغ پخته 4 عدد
پنیر گرویر (یا هر نوع پنیری که در حرارت آب شود) رنده شده 150 گرم
خامه 100 گرم
ژامبون یا کالباس 200 گرم
خردل یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به قدر کافی










دلمه کرپ
طرز تهیه
سبزی ها را پس از تمیز کردن می شوئیم و در صافی می ریزیم،تا آب آنها کاملا برود. سپس آنها را به صورت کاملا ریز خرد می کنیم و با 100 گرم کره کمی سرخ می نمائیم، مقداری نمک و فلفل هم می ریزیم. تخم مرغ ها را در سبزی ها رنده می کنیم .ژامبون را نیز خرد می کنیم و داخل سبزی ها می ریزیم .خردل را در کمی آب رقیق می کنیم و با سبزی و ژامبون مخلوط می کنیم.
داخل هر کرپ را مقدار از مواد مخلوط می ریزیم و لوله می کنیم. کف ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب می کنیم و کرپ ها را مرتب در آن می چینیم و روی آنها خامه میریزیم، پنیر را نیز روی آنها می پاشیم .
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را به مدت 30 تا 45 دقیقه روی بالاترین پنجره فر می گذاریم تا پنیر آب شده و روی کرپ ها طلایی شود.
دلمه کرپ یک غذای فرانسوی می باشد.
غذاهای ملل
غذاهای فرنگی
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان