امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه کالباس مرغ( دست ساز)

#1
طرز تهیه کالباس مرغ( دست ساز) 1


سرو برای 4 نفر

مواد لازم:

مرغ درسته 1 عدد متوسط

آب پیاز 1 پیمانه

سیر له شده 2 حبه

جوز هندی یک دوم قاشق چای خوری ( جوز بویا )

زنجفیل 1 قاشق چای خوری

نمک 1 قاشق چای خوری

پودرتخم گشنیز یک دوم قاشق چای خوری

هویج 3 عدد متوسط

پیاز حلقه شده 2 عدد متوسط

آب 1 پیمانه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:

ابتدا مرغ را از استخوان جدا کنید و پوست آن را سالم درآورید.مرغ بی استخوان را 24 ساعت در آب، پیاز، سیر له شده، جوز هندی، زنجفیل، نمک و پودر تخم گشنیز بخوابانید و بعد از گذشت این مدت، مرغ را با پوست و درسته به حالت فشرده رول کنید و با نخ ببندید.

در کف ماهی تابه، حلقه های هویج و پیاز را بچینید و یک پیمانه آب روی آن بریزید و یک و نیم ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید.بعد از خنک شدن کامل، کالباس مرغ را برش بزنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)


طرز تهیه کالباس مرغ( دست ساز) 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان