امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان برساق ترکیبی از شیر + عکس

#1
نان برساق ترکیبی از شیر

نان برساق ترکیبی از شیر + عکس 1
مواد لازم

• 8 پیمانه آرد
• یک پیمانه شکر
• 2/3 – 1 پیمانه روغن حیوانی
• 2 قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
• 1 قاشق چایخوری زردچوبه
• نصف قاشق چایخوری نمک
• 2 پیمانه شیر
• یک پیمانه گردو آسیاب شده
• یک پیمانه توت خشک آسیاب شده (یا شکر)
• ۳ – ۴ قاشق غذاخوری پودر دارچین
• ۲ قاشق غذاخوری رازیانه
• ۱ – ۲ عدد زرده تخم‌مرغ
• سیاه دانه یا کنجد

طرز تهیه برای این شیرینی

1. در کاسه متوسطی، آرد، نمک، شکر، بکینگ‌پودر، رازیانه و زردچوبه را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

2. شیر اضافه کنید و حدود 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود. در صورت نیاز می توانید شیر بیشتری اضافه کنید .روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید، یک دستمال تمیز روی ظرف بیندازید و حدود ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید تا خمیر اصطلاحا برسد.

3. از خمیر گلوله ای به اندازه یک سیب درختی بردارید و کف دست باز کنید. داخل آن را با دو قاشق غذاخوری گردو و توت خشک آسیاب شده و دارچین پر کنید. لبه های خمیر را به هم بیاورید و خمیر را کف دست قلقلی کنید، سپس روی تخته توسط وردنه به شکل بیضی یا گرد با ضخامت یک و نیم سانتی‌متر پهن کنید.

4. در آخر، در کاسه کوچکی زرده تخم‌مرغ را هم بزنید و آن را با قلم‌مو روی نان ها بمالید. سیاه دانه یا کنجد بپاشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا سطح نان ها طلایی شوند.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ژله ترکیبی با میوه
  یک نوشیدنی ترکیبی مفید و رنگی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان