امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ساندويج گوشت و سبزيجات

#1
طرز تهیه ساندويج گوشت و سبزيجات 1

مواد لازم:
گوشت چرخ كرده=250 گرم
فلفل دلمه اى رنگى= 1 عدد خردشده
قارچ=150 گرم
پياز =1عدد
نمك و فلفل=مقداری
روغن=مقدار
آويشن= درصورت تمایل
طرز تهيه:
اندازه مواد بسته به نظر و تعداد شماست. پياز را با كمى روغن تفت داده و گوشت را به آن اضافه و خوب سرخ مى‌كنيم. فلفل ها را نگينى خرد كرده و با گوشت سرخ شده مخلوط و در ظرف را مى‌بنديم تا فلفل ها كمى نرم شوند.
حالا قارچ‌هاى نگينى خرد شده را به مواد اضافه و حدود يك دقيقه تفت داده و نمك و فلفل و پودر آويشن را هم اضافه مى‌كنيم. قارچ را كم تفت دهيد تا آب نيندازد.
من از آويشن استفاده كردم ولى شما هر ادويه‌اى كه دوست داريد استفاده كنيد.
اين غذا را با نان‌هاى مختلف مى‌توانيد بخوريد. من به شكل ساندويج استفاده كردم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)


طرز تهیه ساندويج گوشت و سبزيجات 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان