امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی برای طبخ ماهی !

#1
نکاتی برای طبخ ماهی ! 1


 
ماهی از جمله غذاهایی است که در ماه های معینی از سال می توان آن را مصرف کرد و خوردن آن در ماه های دیگر لذت بخش نیست. ماه هایی که خوردن ماهی لطف زیادی ندارد عبارتند از: اردیبهشت، خرداد، تیر و مرداد. البته این برای کسانی است که دور از شهرهای بندری هستند، و گرنه ساحل نشینان در تمام طول سال ماهی مصرف می کنند.
– فرار ماهی:
برای اینکه ماهی هنگام تمیز کردن از دست شما سُر نخورد، کمی نمک روی تخته ای که زیر ماهی گذاشته اید بپاشید و بعد ماهی را روی آن قرار دهید. ماهی به نمک می چسبد و بدون آنکه بلغزد، می توانید آن را پاک کنید.
 
- جلوگیری از پخش شدن پولک ماهی:
برای پیشگیری از پخش شدن پولک ها به هنگام پاک کردن ماهی، آن را درون ظرف بزرگ و پُر آبی قرار دهید و فلس ها را داخل آب، از بدن ماهی جدا کنید.
– از بین بردن بوی ماهی از دست:
برای از بین بردن بوی ماهی از دست، دست های خود را با محلول سرکه و آب یا آب و نمک بشویید.
– جلوگیری از متلاشی شدن ماهی آب پز:
اگر جزو کسانی هستید که ماهی آب پز می خورید، ولی با این مشکل روبرو هستید که ماهی به هنگام پختن در آب متلاشی می شود، برای جلوگیری از این کار، کمی سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.
– شیر و ماهی:
هیچ وقت برای ذوب کردن یخ ماهی آن را درون آب نگذارید. آن را درون شیر قرار دهید. شیر، مزه یخ زدگی را از ماهی می گیرد و طعم دلپذیری به آن می دهد و همه فکر می کنند، ماهی کاملا تازه است.
– تیغ ماهی:
اگر تیغ ماهی در گلویتان گیر کرد، کمی سیب زمینی پخته یا تکه ای نان خمیر بخورید.
برای کم کردن درد و ناراحتی ناشی از تیغ ماهی در گلو، یک لیمو ترش را از وسط به دو نیم کنید و بعد به آرامی آب لیمو را بمکید. این کار به نرم شدن تیغ ماهی کمک می کند و زود احساس راحتی می کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فرمول مخفی ادویه ماهی های خوشمزه رستورانی
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  طرز تهیه ماهی کباب با استفاده از کباب پز تابشی گازی
  طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس خامه متفاوت و خوشمزه!
  نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم‌تر شدن خورش‌ها
  طرز تهیه ماهی با چیپس بریتانیایی
  نکاتی برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده رژیمی
  لازانیا ماهی
  طرز تهیه ماهی قزل‌آلا کبابی
  قلیه ماهی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان