امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوتی وحشتناک معلما !!!

اینم سوتی های وحشتناک معلمای مدرسه ما
معلم ریاضی : خوب بچه ها از صورت کسر در می یایم می ریم تو مخرجش
معلم زبان : بشین تو جا میزت ، میزارمت دم درا ،خانننننننننننننننووووووو وومه
معلم فیزیک : ما صندلی کلاسمون سفت نبود و هی روییش می افتاد و چهار چوبش می موند معلم فیزیکمون داشت یکی رو دعوا می کرد که تالاپی افتاد تو صندلی (دیگه خودتون معلم فیزیکمونو تو اون حالت جالب فرض کنید )
معلم ادبیات : داشتیم واسش فال می گرفتیم و بلند هم می خوندیم اقا نمی دونی چه عشقو عاشقی واسش اومد بعد واسه این که ضایع نشه گفت بچه ها عشق هایی که در کتاب حافظ اومده منظورش خداست
دفتر دار : وای دفتر دارمون که خیلی باهاله هر وقت که ما سر و صدا می کردیم می یومد توکلاسمون میگفت5 نمره از انضباتتون کم میکنم بعد نمیدونم ماچه طوری اخر سال انضباتمون 20 می شد
االبته شاید این متن برای شما خنده دار نباشه چون تصویر ندارین
در آتش رهایم ، خدا شاهد است !
به غم مبتلایم ، خدا شاهد است !
شب است و دل و بیکسی ، وای من !
به درد آشنایم ، خدا شاهد است
پاسخ
 سپاس شده توسط aivdhv9 ، سایه 72 ، ற!sS~saЋİ ، sara ss501 ، сÜтε Đévìł ツ ، MINA JOON ، Niloo_SelStan ، Lordlas ، انديا ، mehrasa2012 ، ♥TARANNOM♥ ، Hengame Plang ، B I N A M ، jblover ، max_blade ، **MOHAMMAD** ، fair of love ، black devil ، parmis78 ، هاشم1 ، love 2012 ، ALI616 ، sara.pishoooo ، skelet ، HAMESTER ، دختر شاعر ، fati sheyton ، عشق ممنوع ، fat.k ، m♥b ، فرشته ي كوچولو ، The Light ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، nema021 ، *GANDOM* ، leba3ekhaki ، غروب ، joe(parsa)m ، W O L F ، aCrimoniouSs ، ♫♪M.J.X♪♫ ، pinkey_bear ، mohamad amin1377 ، T N T ، شکوفه2 ، ترانه23 ، sasa. ، mohpoolad ، sajjad taleb zade ، mohammad.sh ، سسسس ، فری جون ، s /a/m/a/n/@nri ، Magical Girl ، m016 ، Mason ، (amir124 (2 ، ~ ʀσᴢнɪηα ~ ، بهاره 1377 ، M.H2 ، noora91 ، azary ، ...asall... ، Mahdi m.g ، hadi200000 ، bh.24 ، beatrice ، HeDyE~×~ ، sara:aramis ، ★MoRpHeUsS★ ، Apathetic ، alikhatar ، shayan_12304560 ، سایه2 ، عاطفه70 ، good girl* ، M.A.A.7.7 ، alirezal ، ELMIRA GOON ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، دختر اتش ، *Armila* ، یه دختر ، آرامش ، sara1112 ، یک گل ، خانومي ، Y.a.S.a.M.i.N ، Shadow of Death ، leilajoon♥♥ ، negin .m ، asa14 ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، بغض ابر ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، paria78 ، beauty ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، samira malik ، سام عفيفي ، آرمان♥♥♥ ، Snow-Girl ، ^gĥàŻáĽ^ ، SM Love ، beauty girl ، محمد2000 ، ayshaaa.1381 ، علی کاراته باز ، _mozhdeh_ ، ッツ محمـב هـاבے ツッ ، ''HeisEnbErg'' ، یاسی@_@ ، پرهام 15
آگهی
معلم ادبيات مدرسه قبلي ما انگار مستطيل قورت داده بود تازه بهمون املا ميگفت لحجه تركي هم داشت!!!
سوتی وحشتناک معلما !!! 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ghazal.k ، noora91 ، sara:aramis ، خانومي ، beauty ، ッツ محمـב هـاבے ツッ
ممنون معلم جغرافیا ما هم تو راهنمایی به خراسان میگفت خراستان،به استخر میگفت استرخ
cow boy guy:2gw1:
پاسخ
 سپاس شده توسط هاشم1 ، sara:aramis ، خانومي ، ッツ محمـב هـاבے ツッ ، בחור משוגע
معلم شیمی ما خیلی خنگه...Big GrinBig GrinBig Grin

چنداتاش:

زیرنویس بالای عکسو ببینین...

برمیگردیم به صفحه بعد...

سوالای خارج از کتاب بو کتابه....

و...Big GrinBig Grin
سوتی وحشتناک معلما !!! 1
پاسخ
 سپاس شده توسط any body ، هاشم1 ، elnaz-s ، سایه2 ، خانومي ، ッツ محمـב هـاבے ツッ
مرسی خیلی قشنگنHeart
من و دوستام زنگ جغرافیا و زبان فارسی یکی یه کاغذ در میاریم فقط سوتی مینویسیم
مثل : یه چیزی رو یادم رفت فراموش کنم،
اینقدر موبایل نیارین مدرسه همش به دوست دختراتون زنگ بزنین (معاونمون )

خدا معلما رو واسمون نگه داره که اینجوری روحمون رو شاد میکننBig Grin
بـــــهـ جــــــــا مـــــــــانده استـــــــــ ...
چیـــــــــــز ےِ  .. جــــایـــــــے .. کــــﮧ هیــــــــچ گاهــــــــ دیــــــگر ..
هیــــــــچ چیــــــــــــــز  ،
جــــــــــایش را  ُ پــــــــــر نخـــــــــــــــواهد کــــــــــــرد ...
پاسخ
 سپاس شده توسط هاشم1 ، سایه2 ، خانومي ، beauty ، ッツ محمـב هـاבے ツッ
ما هم یه بار معلم فیزیک شیمی مون به جای اینکه بگه

دوغ گاز دار

گفت

گووز داغ دار!!Big GrinBig GrinTongueTongue

اگه بدونی! کلاس رفت رو هوا!!!این معلمه هم تا نیم ساعت سرخ و سفید میشد!!!!
شنیدم *سپاس* بیچاره یتیم شده.دلم خیلی واشس میسوزه اگه میشه یه دستی سر گوشش بکشConfused

اخه میدونی ثواب دارهBig Grin

پاسخ
 سپاس شده توسط ghazal.k ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، elnaz-s ، سایه2 ، love18 ، دختر اتش ، خانومي ، beauty ، samira malik ، beauty girl ، دختر شاعر
ههه معلم حرفه فن ما دوتا فعل توی جمله اش میاره مثلا
چیکار میکنی داری؟؟؟؟؟
چرا حرف میزنی داررررررررریییییییییی؟؟؟؟؟؟
گوش میکنی داری
خیلی باحالهBig Grin
Khaste shodam az adamaye roye zamin Confused
پاسخ
 سپاس شده توسط ghazal.k ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، elnaz-s ، دختر اتش ، خانومي ، beauty ، beauty girl ، دختر شاعر
هه هه
معلم دینی ما به مُژه میگه مَژه
جلسه اول که برامون اومده بود وقتی اینجوری گفت همه بچه ها زدن زیر خنده انقد خندیدیم انقد خندیدیم که مردیم از خنده
Hearti love youHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط ghazal.k ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، خانومي
25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30 من هم همه ی معلمام سوتی میدن یک بار من و همهی بچه ها ببیخشید مدفوع مصنوعی خریدیم بعد اونم چسبونگی بود وقتی کسی بشینه روش بوی بدی میاد اقا معلمم منتوش رو برد بالا تا بگه خستم نشست گفت اخیش صدایی بلند شد بعد خانمم ترسید گفت کی بود من غش کردم فکر کن همه ساکت بودن بعد صدایی بیاد خانمم گفت هر کس بود این صدا رو در نیاره فکر کرد از دهنش بود رفت پای تخته بنویسه مانتوش بالا مونده بود بعد مدفوعه چسبیده بود همه میخندیدن خانمم توی اینه پشتشو دید اب شد از خجالت گفت کی بود هیچکی جواب نداد من و دوستام گفتیم ساکت خانمم علامتمون رو دید گفت فلان و فلان و فلان و فلان وفلان و فلان و فلان بیاین بیرون اومدیم بیرون خانمم گفت افرین تا حالا اینقدر نخندیده بودم منم خندمو گرفتم تا شما بترسید ولی مثل اینکه نمی شه Big GrinBig Grin

مانتوش سوتی رو
فلشخور به خاطره ها پیوست! Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط fati sheyton ، سایه2 ، دختر اتش ، beauty ، ッツ محمـב هـاבے ツッ
معلم فیزیک ما هم یک سوتی های میده...مثلن هر فعلی که می خواد بگه به اخرش یه ه اضافه میکنه ...وقتی میخواد بگه کردم میگه کردمهBig GrinBig GrinBig Grin
سوتی وحشتناک معلما !!! 1
“منی” که کنارش “تو” نباشی ، “تومنی” نمی ارزد . . .
پاسخ
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سوتی های معلمان در شاد
  داستان وحشتناک(یکمی)
  7 اتفاق وحشتناک دنیا طی دو قرن اخیر
  مادر 56 ساله بعد از این اتفاق وحشتناک دیگر هیچ وقت موهایش را رنگ نمی کند! + عکس
  وحشتناک ترین پارک آبی جهان
  حمله وحشتناک و عجیب یک آدمخوار به یک زن چینی!!
  سوتی هاتونو لو بدین خخخ
  وحشتناک‌ترین مرگ در سال ۲۰۱۱ + عکس 18+
  آداب و رسوم وحشتناک قبیله‌ای مرده‌خوار در هند
  سوتی امروز من 2(دوستان این یکیش با بدبختی شرو شد!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان