امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش پخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

#1

مدت میزان برای تهیه : 30 دقیقه
پخت : 40 دقیقه

مواد مورد نیاز قابل استفاده برای 4 نفر :
فیله ماهی تیلا پیلا 4 عدد
آبلیمو تازه 3 قاشق غذا خوری
کره آب شده 1 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده یک حبه
جعفری خشک و خرد شده 1 قاشق چای خوری
فلفل به میزان لازم

آموزش تهیه:
1- فر را در دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.

2- فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.

3- فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .

4- سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت 30 دقیقه.

آموزش پخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو 1

پاسخ
 سپاس شده توسط Meteorite
آگهی
#2
ممنون ..
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فرمول مخفی ادویه ماهی های خوشمزه رستورانی
  طرز تهیه ماهی کباب با استفاده از کباب پز تابشی گازی
  کباب پز تابشی خانگی – آموزش پخت کباب رول خوشمزه در خانه
  آموزش طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه
  کباب پز تابشی – آموزش طبخ کباب برگ مجلسی در خانه
  طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس خامه متفاوت و خوشمزه!
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  کاپ کاستارد لیمو و توت فرنگی
  آموزش و طرز تهیه کامل درست کردن کامچوری
Wink آموزش درست کردن کیک گردو و بادام *.*

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان