امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی کشمشی با طعم پرتقال

#1
اگر مغز آجیل دوست دارید، گردوی خرد شده چاشنی خوبی برای این شیرینی است.

مواد اولیه:

آرد: 2 و نیم فنجان
آب پرتقال: 2 قاشق سوپ‌خوری (تازه)
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
جوش شیرین: نصف قاشق چای‌خوری
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
پوست پرتقال: يك قاشق چای‌خوری (رنده شده)
تخم مرغ: يك عدد
شکر قهوه‌ای: يك فنجان
شکر: يك فنجان
کره: يك فنجان (نرم شده)
شکلات سفید: يك فنجان (چیپسی)
کرنبری: يك فنجان (خشک شده،جایگزین آلبالو یا گیلاس یا کشمش)

شیرینی کشمشی با طعم پرتقال 1

طرز تهيه:

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی‌گراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینی‌پزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.

2. کره و شکر‌ها را در کاسه یک همزن دستی با هم بزنید تا خامه‌ای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس کرنبری و تکه‌های شکلات را اضافه کنید.

3. با یک ملاقه متوسط خمیر را در سینی‌های آماده شده بکشید. 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا لبه‌های شیرینی‌ها طلایی شود و وسطش هنوز نرم باشد. بگذارید 5 دقیقه در ظرف خنک شود و سپس روی توری بگذارید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  طرز تهیه شیرینی موزاییکی هویج
  طرز تهیه شیرینی توت بادامی خوشمزه
  طرز پخت کیک چای کشمشی
  شیرینی کشمشی و طرز تهیه آن
  طرز تهیه شیرینی شادی مدرن
  طرز تهیه شیرینی نازک
  طرز تهیه شیرینی خرمای شکلاتی
  شیرینی پفکی نارگیلی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان