امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ی کیک دسر پاناکوتا شکلاتی

#1
Thumbs Up 
طرز تهیه ی کیک دسر پاناکوتا شکلاتی 1
کیک دسر پاناکوتا شکلاتی

خامه صبحانه 1 لیوان . شیر 1/2 لیوان . اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری . شکلات چیپسی 150 گرم
خرده بیسکوییت 1 لیوان . پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری . کره 2 قاشق غذاخوری . شکر 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ی کیک دسر پاناکوتا شکلاتی 1
طرز تهیه : بیسکوییت خرد شده ، کره ذوب شده و 2 قاشق غذاخوری شکر را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( میتوانید بیسکوییت را بکوبید تا خوب خرد شود سپس با کره ذوب شده و شکر مخلوط کنید ).

خمیر بیسکوییتی را داخل قالب بریزید و با فشار پشت قاشق بافت خمیر را فشرده کنید سپس قالب را داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود ( اگر از لیوان استفاده میکنید ته هر لیوان دسر 2 قاشق چایخوری خمیر بیسکوییتی بریزید ).
طرز تهیه ی کیک دسر پاناکوتا شکلاتی 1
پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و روی آن مقداری آب بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا نرم شود.

خامه ، شیر ، 2 قاشق شکر و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا داغ شود ( دقت کنید داغ شود اما نجوشد ) ، قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس شکلات چیپسی و ژلاتین را اضافه کنید.
طرز تهیه ی کیک دسر پاناکوتا شکلاتی 1
مواد را به خوبی مخلوط کنید تا پاناکوتا یکدست شود ، قالب را از یخچال خارج کنید و با قاشق کم کم پاناکوتا را روی لایه بیسکوییتی بریزید ، قالب را حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس پاناکوتا را با خامه تزیین و سرو کنید.

نکته ها : به جای شکلات چیپسی از شکلات تخته ای میتوانید استفاده کنید ، به جای خمیر بیسکوییت میتوانید از کیک استفاده کنید ، 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر با 1 ورقه ژلاتینی بزرگ یا 2 ورقه ژلاتینی کوچک است.
オコッテノセカイワイチバンキレイナデス .. 
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان