امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نکاتی برای داشتن یک سیخ کباب عالی و خوشمزه

#1
1_ دوسوم گوشت دنده‌ی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید.

2_ به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودأ سه‌تا پیاز متوسط میشه رو ریز رنده کنید و آبشو بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب میشه.

3_ حسابی ورز بدید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن بگذارید تو یخچال.

4_ حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ بشه.


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نکاتی برای داشتن یک سیخ کباب عالی و خوشمزه 1

5_ اگر سیخهایتان نو هستند یکبار خالی بگذارید روی آتش.

6_ برای سیخ کشیدن گوشت کنار دستتان کاسه‌ی آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشه اینکار کمک میکنه که گوشت به سیخ بچسبه.

7_ به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زخم گوشتو بگیره و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زرد چوبه جدأ خودداری کنید.

8_ جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب میشه ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب میشه.

9_ به اندازه‌ی یک پرتغال گوشت بردارید و به سیخ بکشید ابتدا و انتهای سیخ رو خوب بچسبانید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان