امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

#1
با اینکه برخی از کمپانی های داخلی، نمونه پنیرهای خارجی را با قیمت های ارزان تر تولید و عرضه می کنند. اما اینکه خودتان در خانه چیزی را درست کنید، علاوه بر اطمینان از مزه و سلامت آن، نوعی هم تفریح به‌شمار می رود. در این پست، ما پنیر ماسکارپونه را انتخاب کرده ایم که در بسیاری از دسرها و برخی از دستورهای غذایی از آن استفاده می شود.

ماسکارپونه نوعی پنیر سفید است که طعم خامه ای و کره ای دارد و بسیار لذیذ و خوش‌خوراک است. نمونه ای که ما آموزش داده ایم، در عرض 10 دقیقه و با دو ماده غذایی آماده می شود. 

این پنیر برای روی بستنی، غلات، داخل راویولی، به همراه میوه های تازه یا نوع هم‌زده آن با عسل بسیار خوب است و توصیه می کنیم حتما امتحان کنید. در ادامه، تارت ماسکارپونه با گوجه‌فرگی را هم آموزش داده ایم تا بدانید از این پنیر چه استفاده هایی می توان کرد. 


پنیر ماسکارپونه خانگی


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه پنیر ماسکارپونه 1


زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان استراحت و سرد شدن: شب تا صبح

تعداد: 2 پیمانه


مواد لازم

  • دو پیمانه خامه پرچرب و غلیظ

  • یک قاشق غذاخوری آب لیموترش




طرز تهیه

1.    در یک قابلمه متوسط، روی حرارت کم خامه را هم بزنید تا به حالت نیم‌جوش در بیاید. دمای خامه باید حدود 180 درجه فارنهایت باشد و بیشتر از این نشود. پس از اینکه نیم‌جوش شد، سه دقیقه بگذارید بماند و سپس آب‌لیموترش را اضافه کنید. هم بزنید و سه دقیقه دیگر نیم‌جوش کنید. 



2.    قابلمه را از روی حرارت بردارید. پنیر را در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود. حدود 30 دقیقه کافی است. 



3.    درون آبکش، چند لایه پارچه توری با سوراخ های بسیار ریز قرار دهید. ماسکارپونه سرد شده را داخل آن بریزید و سپس درون یک کاسه بگذارید تا آب اضافه آن کشیده شود. این پروسه برای ساخته شدن پنیر لازم است. البته پنیر ماسکارپونه، شیرابه زیادی پس نمی دهد. اما هنگام صبح، کاملا ضخیم و خامه‌ای است و طعم بسیار عالی هم دارد. 


تارت ماسکارپونه با گوجه‌فرنگی



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه پنیر ماسکارپونه 1



•    تعداد: 6 تا 8 نفر


•    زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه






مواد لازم






•    2 ¼ پیمانه آرد کامل


•    یک قاشق چایخوری نمک


•    ¼ پیمانه آب


•    ¾ پیمانه شورتنینگ


•    یک پیمانه برگ تازه ریحان


•    ¼ پیمانه روغن زیتون


•    یک حبه سیر رنده شده


•    225 گرم پنیر ماسکاپونه


•    دو قاشق چایخوری آب لیموترش


•    3 عدد گوجه‌فرنگی درشت در رنگ‌های مختلف


•    فلفل سیاه



طرز تهیه



1.    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. 



2.    در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. ¼ پیمانه از مخلوط آرد را در یک کاسه کوچک جدا کنید. به آن آب بیفزایید تا خمیر شود. 



3.    شورتنینگ را درون آرد خشک در کاسه بزرگ بریزید. خمیر را به آنها بیفزایید و خوب هم بزنید. 



4.    روی سطح صاف آردپاشی شده خمیر را باز کنید. آن را کف قالب پای بگذارید. روی سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا پف نکند. 



5.    خمیر را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. آن را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. 



6.    در غذاساز، ریحان، رغن زیتون، سیر و کمی نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید. 



7.    در یک کاسه کوچک، پنیر ماسکارپونه و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. پس از خنک شدن خمیر، مخلوط ماسکارپونه را داخل آن بریزید. 



8.    گوجه‌فرنگی‌ها را نازک به صورت حلقه‌ای برش دهید. آن را روی پای بچینید. نمک و فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید. 
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان