اموزش بافت دستبند های دوستی |
|
11-20-2012, 03:36 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-20-2012 03:39 PM، توسط MINA JOON.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اموزش بافت دستبند های دوستی
ازدستبند ساده شروع میکنیم تابرسیم به سختاشSleepy
شماواسه درست کردن هرنوع دستبندی که خوایدببافید به این سه تاچیز نیاز دارید(نخ گوبلن.تخته شاسی.قیچی) نخ گوبلن رو میتونید ازخرازیا بخرید.تخته شاسی برای نگه داشتن دستبنده.قیچی ام که برای بریدنه خوب این نوع دستبند ساده ترین مدله مادونوع گره داریم برای بافت تمام دستبندا یکی گره ی چپه ویکی ام گره ی راسته تواین دستبن گره ی چپ میزنیم سرنخامونوبه هم گره میزنیم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوب نخامونو به تخته شاسی وصل میکنیم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نخ قرمزکه توعکس هستش روبه اون صورتی که تو عکس گفتم گره میزنیم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این نخ قرمزو بعدازگرمون نباید ولش کنیم باید به همه ی نخ های به ترتیب گره بزنیم به این صورت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینم نتیجش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ازمدیران خواهش میکنم نبندن موضومو چون خیلی چیز خوشگلیه دوست دارم بقیه ام یادبگیرن
|
|||
|
|
آگهی
|
|
11-20-2012, 03:47 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: اموزش بافت دستبند های دوستی
ممنون خيلي جالب و دوست داشتني و البته كاربردي بود
|
|||
|
|
11-20-2012, 03:51 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من از این دست بندا بلدم ببافم دوتا تاحالا بافتم فقط خیلی صبرو حوصله میخوادش...
![]() ![]() ![]() هرکی میخواد براش میبافما
|
|||
|
|
11-20-2012, 03:52 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اوف این که خیلی اسونه من همه مدلشو بلدم بافم اون مدل قلبش خیلی نازه من بایه نگاه یاد گرفتم
|
|||
|
|
11-20-2012, 04:09 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://img.online-dl.com/images/j4675_IMG01100.jpg این مدلا رو درست کردم ![]()
|
|||
|
|
11-20-2012, 08:46 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
حوصله درست کردن ندارم نمیشه یکی برای من درست کنه؟
|
|||
|
|
11-20-2012, 09:07 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
لطفا مدل تازه بزار ممنون
|
|||
|
|
11-20-2012, 09:40 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خوب این مدلی که میخوام بذارم مدل هفت هستش
تواین مدل به هردوگره نیازداریم ینی هم راست وهم چپ به ترتیبی که خودمون میخوایم نخ هارومیچینیم ولی باید قرینه باشن مثل این:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سمت چپ روتاوسط میبافیم این جوری: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سمت راست روهم تاوسط میبافیم ولی به نوع گره ی سمت راست دقت کنید باسمت چپ قاطی نکنید مثل این: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حالااون دوتا نخی که وسط میمونن بهم گره میزنیم اینجوری:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خسته نباشید ![]()
|
|||
|
|
11-20-2012, 10:25 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
تو مدرسه درست می کنم
![]() با بند کفش بلدید؟؟؟
|
|||
|
|
11-21-2012, 01:57 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(11-20-2012 10:25 PM)*mehran* نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابندکفشم خیلی خوشگل میشه من بابندکفش جاسوییچی بافتم
|
|||
|
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| این حقیقت داره(دوستی موش و گربه+فیلم) | ☻امیرحسین☻ | 3 | 64 |
دیروز 10:16 PM آخرین ارسال: lovely girl15 |
|
| اموزش ضایع کردن پسرها(طنز باحال) | vamire - Diers | 33 | 1,219 |
05-17-2013 07:26 PM آخرین ارسال: mona77 |
|
| اموزش ساخت وبلاگ+تصویر | خوش تیپ انجمن | 2 | 38 |
05-17-2013 07:22 PM آخرین ارسال: mona77 |
|
| اموزش با عکس مدل بستن موبه شکل تل ... | SANY | 3 | 135 |
05-01-2013 10:20 PM آخرین ارسال: ♥♥MEHRSA |
|
| اموزش جادو گری با سکه | زیبا ترین دختر دنیا | 9 | 254 |
04-13-2013 12:23 PM آخرین ارسال: پسر ایزانی1 |
|
| اموزش تصویری ساخت عکس متحرک + برنامه(خیلی اسان و ساده) | محمد امین _عشق | 9 | 623 |
04-07-2013 08:35 AM آخرین ارسال: sarnia |
|
| اموزش کامل بازی مزرعه رایگان من | محمد امین _عشق | 1 | 440 |
03-26-2013 06:00 PM آخرین ارسال: فقعغفق |
|
| اموزش چندین ماسک برای پوست | sayna | 1 | 277 |
03-22-2013 06:15 PM آخرین ارسال: mazii |
|
| اموزش زبان فرانسوی!(مقدماتی) | ~LONA~ | 10 | 944 |
03-17-2013 02:31 AM آخرین ارسال: parmida.a |
|
| اموزش دانلود عکس45 | زیبا ترین دختر دنیا | 1 | 128 |