امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

درباره ی بادام

#1
است. در میان دانه ها, مغذی ترین آنها است و برای سلامتی بسیار خوبست.روغن بادام، استخراج شده از بادام، به عنوان نرم کننده استفاده می شود. نمی گذارد پوست خشک شود. علاوه بر این، روغن آن در پخت و پز هم استفاده می شود. همچنین به عنوان “روغن حامل” در داروهای مختلف سنتی، در آروماتراپی، دارویی و صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.
بادام،‌ جزو مغزها و سرشار از انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است. بادام خام، حاوی حجم بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع مانند اولئیک و پالمیتولئیک اسید است که این دو نوع اسید چرب، نقش به سزایی در کاهش چربی بد و افزایش چربی خوب خون دارند. تحقیقات نشان می‌دهند، رژیم‌های مدیترانه‌ای که سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع هستند، کمتر از سایر رژیم‌های غذایی، ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی یا سکته‌ها را برای طرفداران خود به‌دنبال دارند. بادام، منبع خوبی برای دریافت ویتامین E هم به‌حساب می‌آید. به‌طوری که هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۲۵ گرم ویتامین E دارد و می‌تواند نزدیک به ۱۷۰ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تامین کند. ویتامین E، ترکیب بسیار موثری برای حفظ سلامت پوست در برابر مضرات رادیکال‌های آزاد در بدن است. بادام، فاقد گلوتن است و می‌تواند در محصولاتی که برای بیماران حساس به گلوتن یا سلیاک تولید می‌شوند، به کار برود. ویتامین‌های گروه B، منگنز، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، روی، سلنیوم و فولات، از مهم‌ترین دارایی‌های بادام هستند. روغن بادام هم می‌تواند به کمک پوست و مو‌های خشک بیاید (البته به‌صورت موضعی؛ نه خوراکی).
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~вэsт~
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان