امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ی قطاب یزدی

#1
مواد لازم برای تهیه خمیر قطاب :



زرده تخم مرغ =۲ عدد
روغن جامد آب شده =۱۰۰ گرم
ماست =۱۰۰ گرم
آرد =به مقدار لازم
پودر قند =به مقدار لازم
مواد لازم برای درون قطاب :
پودر بادام =۲۰۰ گرم
پودر شکر =۱۰۰ گرم
پودر هل =۱ قاشق غذاخوری



طرز تهیه قطاب یزدی :



ابتدا روغن جامد و پودر شکر را مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سپس زرده های تخم مرغ را بیفزایید و مخلوط را با همزن بزنید. بعد پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید. در این مرحله همزن را کنار بگذارید و آرد را کم کم به مواد بیفزایید و این کار را به آرامی انجام دهید تا خمیر به دست نچسبد. توجه داشته باشید خمیر قطاب را نباید با افزودن آرد بیش از حد سفت و خشک کرد.

خمیر را به قطر ۳ میلیمتر روی سطح آردپاشی شده پهن کنید و با قالب گرد آن را قالب بزنید. سپس خمیر برش زده را بردارید و یک قاشق چایخوری از مواد میانی قطاب وسط خمیر قرار دهید. دقت داشته باشید که از مواد میانی به اطراف خمیر مالیده نشود، زیرا دو لبه خمیر به هم نمی چسبد.
دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و با استفاده از دو انگشت لبه های خمیر را به سمت داخل برگردانید تا به شکل کُنگره درآید.قطاب های آماده را به اندازه گنجایش یک شیر جوش کوچک در روغن داغ فراوان غوطه ور کنید و دو طرف آن را سرخ کنید. برای تهیه قطاب حتماً باید به این نکته توجه کرد که قطاب ها را نباید یکباره پیچید و بعد سرخ کرد، چون پوسته خمیری قطاب در مجاورت طولانی با هوا، خشک می شود و بعد از آنکه در روغن سرخ شود لبه های خمیر از هم باز می شود.

پس از اینکه رنگ آن قهوه ای روشن شد، قطاب را از روغن خارج کنید و در یک سبد فلزی قرار دهید. بعد از ۱۰ دقیقه قطاب ها را در یک ظرف پُر از پودر شکر قرار دهید تا قطاب ها به پودر شکر آغشته شود. قطاب ها را بعد از خروج از روغن نباید خیلی سریع در پودر شکر غلتاند، زیرا سبب می شود پودر شکر در اثر حرارت، کمی رطوبت بگیرد و به اطراف شیرینی نچسبد. اگر هم خیلی سرد باشد پودر قند به قطاب نمی چسبد. سپس قطاب ها را به ظرف مخصوص سرو منتقل کنید. این شیرینی را حتماً باید در ظرف در بسته نگهداری کنید.


طرز تهیه مواد میانی قطاب:


در ظرفی ابتدا پودر گردو، پودر شکر و دارچین را مخلوط کنید. در صورتی که بخواهید مواد به شکل خمیر درآید تا بهتر بتوانید درون خمیر آن را بگذارید می توانید ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری گلاب را کم کم به مواد بیفزایید تا حالت خمیری بگیرد و بتوانید راحت آن را در دست گلوله کنید و میان خمیر بگذارید.

ادامه ...

كاپ كیك خرما و پرتقال


مواد لازم:


آرد=2 لیوان
شكر قهوه ای=3/2 لیوان
شیر=3/2 لیوان
آب پرتقال=3/1 لیوان
كره=4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ=1 عدد
وانیل=كمی
نمك=كمی
بیكینگ پودر=2 قاشق مرباخوری
پودر دارچین=2/1 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال=1 قاشق غذاخوری
خرما بدون هسته نرم شده=3/2 لیوان


طرز تهیه:


1. تخم مرغ+كره+شكر+شیر +آب پرتقال را در مخلوط كن ریخته با هم مخلوط كنید.
2. آرد+بیكینگ پودر+نمك+دارچین را در ظرفی ریخته با هم مخلوط كنید سپس مخلوط بالا را به آن اضافه كرده هم بزنید.
3. خرما نرم شده را به مواد اضافه كرده هم بزنید.
4. قالب های كاپ كیك را آماده كرده كمی از مواد با قاشق برداشته و طبق شكل در قالب ها بریزید.
5. ظرف را به مدت 20 الی 30 دقیقه در فری كه از قبل گرم كرده اید قرار داده و بگذارید كیك با حرارت 170 درجه سانتیگراد ابتدا با حرارت پایین و سپس با حرارت بالا بپزد.
6. روی كاپ كیك ها را می توانید با كمی خاكه قند یا مربا تزئین كنید.
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط ..WonDerfull.. ، KATARA ، موناجون خوشگل
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان