امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیش فرض كاپ كيك نوتلا با مغز نوتلا و فراستینگ نوتلایی

#1
Wink 
مواد لازم براي كاپ كيك
كره 100 گرم
شكر نصف ليوان
وانيل 1 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
نوتلا 3 ق غ
شير يك چهارم ليوان
پودر كاكائو 3 ق غ
آرد يك ليوان
بيكينگ پودر يك و يك چهارم ق چ

براي فيلينگ
نوتلا 2 ق غ

براي فراستينگ
خامه فرم گرفته 2 ليوان
نوتلا سه ق غ

طرز تهیه
فر رو روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميديم

لاينرها رو توي سيني كاپ كيك قرار داده و كنار ميذاريم. 18 عدد

كره رو از قبل بيرون ميذاريم تا نرم شه. ولي بايد سرد باشه

تخم مرغها رو هم بايد بيرون بذاريد تا به دماي اتاق برسه
(نوتلا رو هم بايد بيرون از يخچال نگهداري كنيد)
اصلا كلا همه چيز بايد هم دما با محيط باشه

آرد و بيكينگ پودر و پودر كاكائو رو الك ميكنيم و كنار ميذاريم

كره رو خوب ميزنيم تا كرم مانند شه

شكر و وانيل رو اضافه ميكنيم و خوب ميزنيم تا كرم يكنواختي بدست بياد

تخم مرغها رو دونه دونه اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم

نوتلا رو اضافه ميكنيم

وقتي خوب مخلوط شد و يه بافت موس مانند بوجود اومد شير رو بهش اضافه ميكنيم

حالا كم كم مخلوط آرد رو اضافه كرده و هم ميزنيم

باز هم مخلوط مون بافتش شبيه به موسه. يعني مثل خامه فرم گرفته ميمونه كه به خوبي فرم ميگيره

با آيسكريم اسكوپ لاينرها رو پر ميكنيم. من براي هر كاپ كيك يك اسكوپ سرخالي استفاده كردم كه در نهايت سر كاپ كيك دقيقا در موازات خط لاينر باشه. البته زياد مهم نيست ولي شكيل تر ميشه

حالا به مدت 20 تا 25 دقيقه توي فر ميذاريم يا تا زماني كه تستر تميز بيرون بياد

سيني رو كه از فر بيرون آورديم كاپ كيك ها رو از قالب بيرون مياريم

اجازه ميديم كاپ كيكها كاملا سرد شن

اگر ميخوايد فرداش به ادامه كار بپردازيد كاپ كيكها رو باز توي قالب بذاريد و روش يه كاغذ روغني

قرار بديد و بعد با سلفون به خوبي بپوشونيدش كه هوا نبينه

وقتي ميخوايم كاپ كيك مغزدار درست كنيم بايد "اَپِل كُرِر" (مغز كن سيب؟) رو توي كاپ كيك ها فرو برده يه پيچ به دستمون داده اپل كرر رو بلند كرده و بعد با انگشت اون تيكه كيكي كه توي اپل كرر مونده رو بيرون آورده و كنار بذاريم
به اين ترتيب همه كاپ كيك ها رو سوراخ ميكنيم

اگر مايليد مغزش بيشتر باشه بايد با "مِلُن بالِر" خاليش كنيد. يا حتي با قاشق مربا خوري معمولي ميتونيد يه مخروط وسط كاپ كيك ايجاد كنيد

حالا با قاشق كوچيك وسط كاپ كيك ها رو با نوتلا پر ميكنيم

اون تيكه كيكي كه جدا كرده بوديم رو سر جاش برميگردونيم

چون بافت كيك پوكه اين تيكه كيك فشرده شده و مثل يه در عمل ميكنه

براي فراستينگ نوتلا ما بايد خامه فرم گرفته درست كنيم. به اين شكل كه 200 ميلي ليتر خامه رو فرم ميديم. يا اينكه به هر روش ديگه اي خامه فرم گرفته تهيه ميكنيم

نوتلا رو توي خامه فرم گرفته ميريزيم

با قاشق فولدش ميكنيم. اگر مايليد رنگ ابر و بادي داشته باشيد زياد فولد نكنيد كه نوتلا كامل توي خامه مخلوط نشه. نگران نباشيد طعمش نوتلايي باقي ميمونه.

من از ماسوره ساده خيلي بزرگ استفاده كردم. اگر ماسوره به اين بزرگي نداريد از يك قيف پلاستيكي كلفت هم ميتونيد استفاده كنيد. هر چند كه اين ماسوره ايرانيه و ميدونم گيرتون مياد.

من سه رديف روي هر كاپ كيك به صورت مارپيچ فراستيگ كار كردم

ديگه تمام.
كيكش بافت پفكي و پوكي داره و توي دهن پودر ميشه.
اگر مثل منيد و شكيبا نيستيد و يه كاپ كيك -كه گرمه از تنور بيرون اومده- رو تو هوا زديد؛ متوجه ته مزه فندق توي كيك شكلاتيتون ميشيد.
منتها اين ته مزه فندقي با اون مغزي كه اون وسط مسطا قايم شده و اون كرم فندقي شكلاتي روش ديگه كاملا يه طعم قوي نوتلايي بهتون خواهد داد.
پاسخ
 سپاس شده توسط AعطریناA ، دریای بی موج ، MS.angel
آگهی
#2
مرسی:[
بخونش قشنگه خودم نوشتمش اما زندگی من نیس:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=238876



پاسخ
#3
گشنم شد crying
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان