امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"نوتلا" خورهای حرفه ای بخوانند/ شکلات صبحانه مغذی و خوشمزه به سبک خانگی!

#1
گر طرفدار غذاهای رژیمی هستید و علاقه زیادی به شکلات دارید، نوتلای خانگی را فراموش نکنید.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛شاید شما هم جزء کسانی باشید که رژیم غذایی‌تان به شما اجازه نمی‌دهد با خیال راحت نوتلا نوش جان کنید. عده‌ای نوتلا (Nutella) را همان شکلات فندقی می‌پندارند، با این تفاوت که در نوتلا شکر بیشتری یافت شده و ممکن است در آن مواد غیرسالم نیز وجود داشته باشد.

در طرز تهیه نوتلای خانگی هیچ شکر مصنوعی به کار نرفته و در عوض از مواد ارگانیک و طبیعی استفاده می‌شود.

"نوتلا" خورهای حرفه ای بخوانند/ شکلات صبحانه مغذی و خوشمزه به سبک خانگی! 1



توجه کنید با دستورالعمل زیر می‌توان یک فنجان نوتلا تهیه کرد، که در صورت نگهداری مناسب حداکثر یک هفته ماندگاری دارد.


توصیه می‌کنیم جهت دستیابی به بهترین نتیجه، از عسل ارگانیک و تازه استفاده کنید.

همچنین اگر تهیه نمک صورتی هیمالیا برایتان مقدور نیست، حذف آن مشکلی ایجاد نمی‌کند (البته مزه نوتلا کمی تغییر خواهد کرد).

مواد لازم
پودر شکلات بدون شکر 6 قاشق غذاخوری
فندق دو فنجان
روغن نارگیل 3 قاشق چایخوری
شیره برنج یک دوم فنجان
عسل تازه و ارگانیک دو سوم فنجان
نمک هیمالیا صورتی یک هشتم قاشق چاخوری

طرز تهیه
1.توستر را بر روی دمای 176 درجه سلسیوس (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.

2.فندق‌ها را روی ورقه آلومینیوم ریخته و تنها یک لایه از فندق را به صورت هموار بر روی ورقه ایجاد کنید. به مدت 12 دقیقه فندق‌ها را توست کنید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیایند.

3.در مرحله بعدی، آن‌ها را از توستر خارج کرده و روی حوله تمیزی قرار دهید. حوله را به خوبی فشار دهید تا پوسته شل فندق‌ها خارج شود. اگر تعدادی از پوسته‌ها به فندق چسبیده بودند، مسئله‌ای نیست.

4.صبر کنید فندق‌ها کاملاً خنک شوند. سپس آن‌ها را در میکسر قرار داده و دستگاه را فعال کنید.

5.سپس مواد دیگر را به میکسر اضافه کنید. در ابتدا نصف شیره برنج را به میکسر بیافزایید (یعنی یک چهارم فنجان). میکس را تا جایی ادامه دهید که مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. اگر غلظت مخلوط حاصله رضایت شما را جلب نکرد و تمایل دارید نوتلای رقیق‌تری را تهیه کنید، مابقی شیره برنج را درون میکسر بریزید.

اکنون، نوتلای خانگی‌تان آماده شده است. می‌توانید آن را درون ظرفی کوچک و سربسته قرار دهید و ظرف را در فریزر نگه دارید.
پاسخ
 سپاس شده توسط ❤nila❤
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  “غذای بدون برنج” (15 پیشنهاد عالی و خوشمزه )
  معرفی 4 نوشیدنی خنک تابستانی خانگی
  فرمول مخفی ادویه ماهی های خوشمزه رستورانی
  راز خوشمزه و غلیظ بودن خوراک لوبیای کنسروی
  ماکارونی خوشمزه با سس بشامل عربی
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  طرز تهیه پاستا با سس ریحان با فرمول خانگی
  طرز تهیه سالاد آمریکایی خوشمزه:
  طرز تهیه “فرنچ تست” فرانسوی مخصوص صبحانه
  تالار عکس های خوشمزه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان