امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تارتلت شکلاتی بعد از یک روز کاری سخت میچسبه!

#1
اگر شکلات خور هستید، حتما این دسر را درست کنید.این دسر برای یک روز سخت کاری بسیار مفید است زیرا به خاطر داشتن گردو،خرما و شکلات سرشار از انرژی است.



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تارتلت شکلاتی بعد از یک روز کاری سخت میچسبه! 1
تارتلت شکلاتی بعد از یک روز کاری سخت میچسبه! تارتلت شکلاتی,آشپزی

مواد لازم  برای خمیر

  • ۲۲۰ گرم آرد
  • ۱۲۵ گرم کره (خرد شده)
  • ۶۰ گرم شکر قهوه ای
  • ۲ ق س پودر کاکائو
  • 1  عدد سفیده تخم مرغ (زده شده)
مواد لازم رویه شیرینی

  • ۲۰۰ گرم خرما (بدون هسته)
  • 4 /1 پیمانه آب گرم
  • 2 /1 پیمانه شیر
  • 1 ق چ آرد
  • ۶۰ گرم گردوی پودر شده
  • 1 عدد سفیده تخم مرغ
  • 1 پنسه نمک (معادل نوک ق چ)
  • به میزان لازم مغزهای دلخواه
طرز تهیه:


1. کره، شکر قهوه ای و پودر کاکائو را روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید تا حدی که کره آب شود. دقت کنید نباید مواد داغ شود. سپس مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.

2.  آرد را به مواد اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا یک دست شود. سفیده را با چنگال بزنید، آن را کم کم اضافه کنید؛ تا حدی که مواد انسجام پیدا کنند کافی است.

3. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

4. حال خمیر را از یخچال خارج کنید. بین دو کاغذ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روغن ی قرار داده با وردنه باز کنید. به وسیله یک کاتر یا چاقوی تیز آن را برش بزنید و داخل قالب قرار دهید و  با دست خمیر را داخل قالب حالت دهید؛ طوری که کل دیواره قالب هم پوشانده شود.

5. با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید و قالب ها را در سینی قرار دهید. به مدت ۱۵دقیقه در یخچال بگذارید.

6. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، روی تارتلت ها را با کاغذ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روغن ی و حبوبات بپوشانید و ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. سپس حبوبات را برداشته دوباره ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید.

7. تارتلت های آماده را از فر خارج کرده، داخل قالب خنک کنید. آنها را با مواد رویه پر کنید و دوباره به مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن کامل، آنها را از قالب جدا کنید.

روش تهیه مواد رویه:


1. داخل ظرف مناسبی روی خرماهای بدون هسته آب گرم بریزید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا آنها نرم شود.

2. شیر و آرد را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر حل شود ولی نجوشد. سپس از روی حرارت برداشته خرمای له شده را اضافه کنید و بگذارید تا خنک شود.

3. پس از خنک شدن، سفیده تخم مرغ ، نمک و پودر گردو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

4.  اگر خواستید که فقط از مغزهای آجیلی استفاده کنید کافی است مغزها را با کمی عسل مخلوط کنید  سپس روی خمیر ریخته و در فر قرار دهید.

یه جور دیگه


- از خمیر این شیرینی می توانید برای تارت میوه ای هم استفاده کنید.

- اگر بخواهید خمیر ساده داشته باشید، پودر کاکائو را حذف کرده و به جایش از آرد استفاده کنید.

فوت و فن

-  این خمیر را می توانید مدت بیشتری در یخچال نگه دارید. فقط موقع استفاده دقت کنید حتما سرد باشد.

- این شیرینی را می توانید در قالب تارت بزرگ هم تهیه کنید.
 





دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تارتلت شکلاتی بعد از یک روز کاری سخت میچسبه! 1

                       
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نان مغذدار خرمایی شکلاتی
Heart طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی (:
Rainbow طرز تهیه “کوکی شکلاتی” ^.^
  طرز تهیه کیک شکلاتی با شکر قهوه ای
  طرز تهیه شیر موز شکلاتی
Tongue دنت شکلاتی خانگی با طعم کارخانه ای ^.^
  آموزش درست کردن “ترافل شکلاتی” خوشمزه و دلچسپ
  طرز تهیه اسنوبال های شکلاتی خوشمزه
  طرز تهیه شیرینی خرمای شکلاتی
  نحوه ی درست کردن کیک اسفنجی شکلاتی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان