امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پر تعداد ترین کشف سیاره ای توسط تلسکوپ فضایی کپلر رقم خورد

#1
پر تعداد ترین کشف سیاره ای توسط تلسکوپ فضایی کپلر رقم خورد 1


اگر فکر می کنید تلسکوپ فضایی کپلر تا حالا اگزوپلنت یا فراسیاره های بسیاری را شناسایی کرده است، باید گفت به معنای واقعی کلمه هنوز از نصف مقدار واقعی هم باخبر نشده اید. تیم تلسکوپ کپلر ناسا پس از حرف و حدیث های بسیار، کشف ۱۲۸۴ سیاره ی جدید را تأیید کرده است. این بیشترین تعداد فراسیاراتی است که تا کنون وجودشان به صورت یکجا مورد تأیید قرار گرفته و تقریباً دو برابر تعدادی است که پیش از این وجودشان تأیید شده بود. آمار جدید تعداد سیاره های شناسایی شده توسط کپلر را به بیش از ۲۰۰۰ و تعداد کل فراسیاره های کشف شده را به بیش از ۳۲۰۰ می رساند. گفتنی است کپلر تا کنون بیش از ۴۵۰۰ فراسیاره ی «احتمالی» شناسایی کرده که از این تعداد تا کنون فراسیاره نبودن ۷۰۷ مورد از آنها برای دانشمندان مسجل شده است.

اما تقریباً ۵۵۰ سیاره از دسته ی جدید سیارات شناسایی شده، ظاهراً به اندازه ای بزرگ هستند که سیاراتی سنگی مثل زمین باشند. از طرف دیگر ۹ تای آنها نیز در «دامنه ی زندگی» ستاره ی خود قرار داشته و از پتانسیل میزبانی حیات برخوردارند. دامنه ی زندگی به فاصله ای از ستاره گفته می شود که در آن آب می تواند در سطح سیاره ای که در این بازه قرار می گیرد به صورت مایع جمع شود.
به گفته ی ناسا، آنچه که چنین کشف بزرگی را میسر کرده استفاده ی بزرگ مقیاس از رایانش اتوماتیک برای تشخیص احتمال سیاره بودن اجرام مورد نظر بوده است. اگر این احتمال بالای ۹۹ درصد باشد جرم مورد نظر در زمره ی سیاره ها تشخیص داده می شود. این احتمال وجود دارد که برخی از انبوه اجرام زیر این ۹۹ درصد نیز سیاره باشند، اما اظهار نظر قطعی در این باره به انجام بررسی های بیشتر توسط دانشمندان منوط خواهد بود.
تلسکوپ کپلر و تلسکوپ های دیگر با بررسی جامع و کامل سیاره های قابل مشاهده ی کهکشان ما فاصله ی بسیار زیادی دارند و معلوم نیست در آینده چه تعداد دیگر از این گروه های پر تعداد سیاره ای را شاهد خواهیم بود. با این حال، داده ها به شکلی روزافزون نشان می دهند تعداد سیارات کهکشان ما بسیار زیاد است؛ در واقع اگر از پائول هرتز، مدیر بخش اخترفیزیک ناسا بپرسید می گوید «حتی ممکن است تعدادشان از ستاره ها نیز بیشتر باشد».
به نظر می رسد احتمال میزبانی حیات در این سیاره ها بسیار کمتر از اینهاست، اما این خبر حد اقل احتمال کشف سیاره ی دیگری مشابه زمین را افزایش خواهد داد. تا به حال تنها ۲۱ سیاره ی سنگی شبیه زمین با احتمال میزبانی از حیات توسط یافته های کپلر کشف شده اند. اما دانشمندان بر اساس داده های این تلسکوپ فضایی تخمین می زنند حدود ۱۰ میلیارد سیاره ی سنگی در کهکشان ما وجود داشته باشد که مدارشان در محدوده ی زندگی قرار می گیرد.

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کهکشان راه شیری مسکن میلیاردها سیاره احتمالی قابل سکونت
  شکار مهاجم فضایی
  مریخ مقصدی مهم برای کاوش فضایی
  شواهد حیات در سیاره ناهید مورد تردید قرار گرفت
  کشف سیاره ای که در آن سنگ از آسمان می بارد
  کودک ۹ ساله توالت فضایی طراحی کرد!!!!
  توالت رفتن در فضا ؛ بزرگترین چالش در ایستگاه فضایی بین‌المللی
  آیا میدانید تعداد کل ستاره های آسمان چقدر است؟
  کدام ستارگان دارای سیاره‌های قابل سکونت هستند؟
  کشف یک سیاره‌‌ی قابل سکونت دیگر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان