04-06-2018، 16:44

|
"مولانا خداوندگار" |
|||||||||||||||||||||||
04-06-2018، 16:44
![]()
04-06-2018، 19:56
محو " چشمان " تو بودم که به دام افتادم...! #مولانآ
05-06-2018، 12:42
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() شمس و قمرم آمد سمع و بصرم آمد***وان سیمبرم آمد وان کان زرم آمد مستی سرم آمد نور نظرم آمد***چیز دگر ار خواهی چیز دگرم آمد آن راه زنم آمد توبه شکنم آمد***وان یوسف سیمین بر ناگه به برم آمد امروز به از دینه ای مونس دیرینه***دی مست بدان بودم کز وی خبرم آمد آن کس که همیجستم دی من به چراغ او را***امروز چو تنگ گل بر ره گذرم آمد دو دست کمر کرد او بگرفت مرا در بر***زان تاج نکورویان نادر کمرم آمد آن باغ و بهارش بین وان خمر و خمارش بین***وان هضم و گوارش بین چون گلشکرم آمد از مرگ چرا ترسم کو آب حیات آمد***وز طعنه چرا ترسم چون او سپرم آمد امروز سلیمانم کانگشتریم دادی***وان تاج ملوکانه بر فرق سرم آمد از حد چو بشد دردم در عشق سفر کردم***یا رب چه سعادتها که زین سفرم آمد وقتست که می نوشم تا برق زند هوشم***وقتست که برپرم چون بال و پرم آمد وقتست که درتابم چون صبح در این عالم***وقتست که برغرم چون شیر نرم آمد بیتی دو بماند اما بردند مرا جانا***جایی که جهان آن جا بس مختصرم آمد
17-06-2018، 8:19
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() بگیر دامن لطفش که ناگهان بگریزد***ولی مکش تو چو تیرش که از کمان بگریزد چه نقشها که ببازد چه حیلهها که بسازد***به نقش حاضر باشد ز راه جان بگریزد بر آسمانش بجویی چو مه ز آب بتابد***در آب چونک درآیی بر آسمان بگریزد ز لامکانش بخوانی نشان دهد به مکانت***چو در مکانش بجویی به لامکان بگریزد نه پیک تیزرو اندر وجود مرغ گمانست***یقین بدان که یقین وار از گمان بگریزد از این و آن بگریزم ز ترس نی ز ملولی***که آن نگار لطیفم از این و آن بگریزد گریزپای چو بادم ز عشق گل نه گلی که***ز بیم باد خزانی ز بوستان بگریزد چنان گریزد نامش چو قصد گفتن بیند***که گفت نیز نتانی که آن فلان بگریزد چنان گریزد از تو که گر نویسی نقشش***ز لوح نقش بپرد ز دل نشان بگریزد
19-06-2018، 13:29
![]() هر روز دلم در غم تو زارتر است***وز من دل بیرحم تو بیزارتر است بگذاشتیم غم تو نگذاشت مرا***حقا که غمت از تو وفادارتر است |رباعی|
20-06-2018، 13:44
![]() کی غم خورد آنکه با تو خرم باشد***ور نور تو آفتاب عالم باشد اسرار جهان چگونه پوشیده شود***بر خاطره آنکه با تو محرم باشد |رباعی - دیوان شمس|
21-06-2018، 12:27
رَنج تو بر جانِ ما بادا مَبادا بر تَنَت
#مولانا
22-06-2018، 11:10
![]() من درد ترا ز دست آسان ندهم***دل بر نکنم ز دوست تا جان ندهم از دوست به یادگار دردی دارم***کان درد به صد هزار درمان ندهم
23-05-2021، 21:40
نه دامیسـت نه زنجیـر ،
همه بسـته چراییم!؟ #مولانا | |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|