امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی

#1
طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی 1


مواد لازم

• یک عدد پیاز متوسط خرد شده
• 4 حبه سیر رنده شده
• دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر
• دو قاشق غذاخوری کره
• 850 گرم آب مرغ
• یک عدد سیب زمینی خرد شده
• 510 گرم اسفناج تازه
• نمک
• دو پیمانه شاهی آبی
• 60 گرم پنیر پارمسان رنده شده
• دو عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده





روش تهیه

1. در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

2. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

3. دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا 5 دقیقه بپزد.

4. سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.

5. سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.





ارزش غذایی

• کالری: 151
• چربی: 7 گرم
• کلسترول: 18 میلی‌گرم
• کربوهیدرات: 16 گرم
• فیبر: 4 گرم
• سدیم: 881 میلی‌گرم
• پتاسیم: 784 میلی‌گرم
• کلسیم:232 میلی‌گرم
• آهن: 3 میلی‌گرم
پاسخ
 سپاس شده توسط **Maria**
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان