امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی

#1
ولووان (به فرانسوی: Vol-au-vent) از خمیر هزار لا درست می‌شود. داخل آن خالی بوده و با مواد غذایی پر می‌شود. برای تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی، خمیر هزارلا با مرغ و تره فرنگی پر می‌شود. می‌توانید از قارچ و تره فرنگی هم برای پر کردن خمیر استفاده کنید که در آن صورت ولووان قارچ و تره فرنگی می‌شود. یک غذای خوشمزه که حتما باید امتحان کنید.

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی 1

مواد لازم برای پر کردن ۴ عدد ولووان:

۱۰ گرم کره
۱۵ گرم پیاز خرد شده
۱۵ گرم تره فرنگی خرد شده
۳۰ گرم مرغ
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
یک قاشق چایخوری آرد
۳۰ میلی لیتر شیر

مواد لازم برای دور ولووان:

۲۴۰ گرم خمیر هزارلا
یک عدد تخم مرغ

مواد لازم برای تزئین:

شوید و جعفری تازه خرد شده

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی 1

طرز تهیه:

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی 1

کره را در قابلمه ریخته و حرارت دهید. پیاز خردشده و تره فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی 1

مرغ خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید. آرد را روی آن پاشیده و تفت دهید.

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی 1

شیر را اضافه کنید و تا زمانی که سس غلیظ شود بپزید. آن را بچشید و نمک و فلفل را به اندازه دلخواه تنظیم کنید.

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی 1

خمیر را با وردنه پهن کنید و با یک قالب ۴ عدد دایره از خمیر‌ جدا کرده و با یک قالب کوچکتر ۴ عدد گل از خمیر ببرید.

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی 1

وسط گل‌های کوچکتر را با قالب دایره‌ای ببرید تا شکل حلقه درآید.

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی 1

روی خمیرهای دایره ای را تخم مرغی کنید وسپس حلقه‌ها را روی آن‌ها قرار دهید.

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی 1

به مدت ۱۲ - ۱۳ دقیقه در فر بپزید.

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی 1

سر خمیرهای پخته شده را با کمک چاقو ببرید و مواد پر کننده را داخل آن‌ها بریزید. به مدت ۳ دقیقه بپزید، سپس با شوید و جعفری خرد شده تزئین کنید.

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی 1

طرز تهیه خمیر هزارلای ساده:

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی 1

مواد لازم:


دو و یک سوم پیمانه یا ۳۵۰ گرم آرد ساده
۱۴ قاشق غذاخوری یا ۲۱۰ گرم کره
مقدار کمی نمک
۸ - ۱۰ قاشق غذاخوری آب سرد
یک قاشق غذاخوری آبلیمو

آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی 1

طرز تهیه:

۱ - کره را حداقل ۲ ساعت یا ترجیحا یک شب در یخچال قرار دهید.

۲ - در یک ظرف آب و آبلیمو را ترکیب کرده و کنار بگذارید.

۳ - در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را ترکیب کنید. دقت کنید که همه مواد باید سرد باشند تا خمیر خوبی به دست آید. حتی می‌توانید کاسه آرد خود را هم در یخچال قرار دهید.

۴ - کره یخ زده را با دنده درشت مستقیما در مخلوط آرد رنده کنید. با یک چاقو کره را در آرد هم بزنید. کره منجمد راز این خمیر است و هرچه سردتر باشد خمیر ترد‌تر می‌شود.

۵ - مایع را اضافه کنید. اگر به همه آن نیاز نبود کمی از آن را نگه دارید. با استفاده از دست خمیر را به آرامی ورز دهید. دقت کنید که به اندازه کافی آب بریزید. آب بیش از حد اجازه نمی‌دهد خمیر پفکی داشته باشید.

۶ - خمیر را به شکل یک توپ درآورید و در یک پلاستیک فریزر قرار داده و سپس به مدت حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید. می‌توانید مقداری از خمیری که نیاز دارید را استفاده کنید و باقیمانده آن را تا ۳ روز در یخچال قرار دهید. یا برای دفعه بعد فریز کنید.

نکته یک: اگر می‌خواهید بهترین نتیجه را از خمیرتان بگیرید آن را در فر داغ بپزید.

نکته دو: وقتی خمیر را در فریزر قرار می‌دهید و بعد دوباره استفاده می‌کنید مقداری آب می‌اندازد بنابراین به این عامل هم توجه کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط **Maria**
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان