05-08-2018، 9:55
مواد لازم رولت:
تخم مرغ: 6 عدد
آرد: 180 گرم
بیکینگ پودر: یک چهارم ق چ
شکر: 150 گرم
وانیل: یک چهارم ق چ
آب جوش: 2 ق س
پودر کاکائو: 2 ق س
مواد لازم کرم:
شکر: یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت: یک ق س
شیر: یک پیمانه
زرده تخم مرغ: 2 عدد
پودر ژلاتین آموتیا: 4 ق چ
آب: یک چهارم پیمانه
پودر بادام: 50 گرم
خامه (فرم گرفته): 150 گرم
پوره شاه توت: یک دوم پیمانه
شارلوت شاه توت
طرز تهیه رولت
1. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و زرده و شکر را کمی با همزن بزنید.
2 قاشق سوپ خوری آب جوش و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا خوب حجم گرفته و کرمی شود. سفیده را با همزن بزنید تا خوب فرم گرفته و از ظرف جدا نشود. زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و آرد و بیکینگ پودر مخلوط شده را روی آن با حالت دورانی الک کنید و به آرامی همه مواد را با هم مخلوط کنید.
2. مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و یک قسمت آن را با پودر کاکائو مخلوط کنید.هر قسمت از مواد را داخل قیف یک بار مصرف بریزید. سینی فر 40×30 را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد آماده را یک در میان به صورت اریب و چسبیده به هم داخل سینی بریزید تا کل سینی پر شود. سپس در فر خیلی داغ با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 8 دقیقه بپزید.
3. پس از اینکه روی رولت طلایی شد از فر درآورده و بلافاصله با سینی هم اندازه خود بپوشایند و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از حدود نیم ساعت که رولت خوب خنک شد آن را از سینی جدا کرده و به تکه هایی به عرض 4 سانتیمتر و طول قالب مورد نظر (حدود 7 سانتیمتر) برش دهید و کف و دیواره قالب را با رولت های بریده شده بپوشانید. کرم آماده را داخل قالب ریخته و حدود 6 ساعت در یخچال بگذارید. سپس در ظرف سرو گذاشته و روی آن را با شاه توت تزیین کنید.
طرز تهیه کرم:
1. شیر، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید و مدام هم زنید تا پخته و غلیظ شود.سپس از روی شعله برداشته و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره روی شعله قرار دهید تا یک قل بزند کرم آماده را کنار بگذارید تا خنک شود.
2. پودر ژلاتین را روی آب پاشیده و به حالت بن ماری ذوب کنید و کنار بگذارید تا کمی سرد شود.ژلاتین آماده را با کرم مخلوط کنید. در این مرحله پودر بادام را نیز اضافه کنید.خامه قنادی را فرم داده و با کرم خنک شده مخلوط کنید در نهایت پوره شاه توت را به کرم اضافه کنید.
نکته:
1- برای تهیه این شارلوت می توانید از رولت معمولی نیز استفاده کنید.طوری که رولت ساده را پخته پس از خنک شدن روی آن مارمالاد توت فرنگی مالیده و رول کرده و برش دهید
2- در این دسر به جای شاه توت می توانید از آلبالو یا توت فرنگی نیز استفاده کنید.