امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش آشپزي

#1
آموزش آشپزي ايراني

آموزش آشپزي 1


نام:تاس کباب

آموزش آشپزي 1


مواد لازم
گوشت گوسفند يا گوساله 1 کيلو
گرم – پياز متوسط 2 يا 3 عدد – گوجه متوسط 2 يا 3 عدد – بادمجان 2 يا 3 عدد – سيب زميني 2 عدد – ادويه ( دارچين ، فلفل ، سماق ، گردليمو عماني ) به مقدار لازم – کره 100 گرم – رب گوجه 1 قاشق سوپخوري – آب 1 يا 2 ليوان


آموزش آشپزي اين غذا

ابتدا کمي کره را در قابلمه ريخته سپس پياز را حلقه حلقه مي بريم تمام سبزيجات را به اين صورت حلقه حلقه مي کنيم 0 گوشت را نيز تکه تکه مي کنيم 0 پياز را داخل قابلمه چيده رويش را با گوشت مي پوشانيم 0 نيمي از کره را در داخل ماهي تابه ريخته سماق ، ليمو عماني ، رب گوجه ، فلفل ، دارچين را به آن اضافه مي کنيم ، کمي تفت مي دهيم سپس کمي آب به آن اضافه مي کنيم 0 تمام مواد را به ترتيب روي هم مي چينيم و سس مورد نظر را رويش مي ريزيم 0 سيب زميني را نيم ساعت مانده به جا افتادن غذا اضافه مي کنيم زيرا سيب زميني زودتر پخته مي شود و امکان دارد در غذا له شود با افتادن غذا به پختن گوشت بستگي دارد 0 سپس کمي آب را از کنار ظرف به مواد اضافه مي کنيم تا غذا پخته شود 0





آموزش آشپزي بين المللي







طرز تهيه رول بيف ماکي


آموزش آشپزي 1


مواد لازم براي رول بيف ماکي (ژاپن)
هويج بزرگ خرد شده از طول 1/2 عدد
لوبياسبزخرد شده 100 گرم
قارچ ورقه شده 5 عدد
فيله گوشت 400 گرم
روغن نباتي 2 قاشق چايخوري
سس سويا 2 قاشق
کنجد به دلخواه

رول بيف ماکي با سبزيجات


طرز تهيه: هويج و لوبيا سبز را جداگانه در قابلمه‌هايي به مدت 5 دقيقه آب پز کنيد تا نرم شوند. سپس آنها را با آب سرد آبکش کنيد.


يک پلاستيک پهن کنيد و 3 تکه از فيله ها را بطوريکه يک سانتي‌متر همپوشاني داشته باشند کنار هم قرار دهيد. کمي روي ان را نمک بپاشيد و سپس مجددا روي آن را را با پلاستيک بپوشانيد. گوشتها را خوب با گوشتکوب بکوبيد.


هويج، لوبياسبز و قارچ را کنار هم بطور افقي روي فيله بگذاريد و شروع به پيچيدن کنيد. براي بقيه فيله و سبزيجات همين کار را تکرار کنيد. رول‌ها را 30 دقيقه تا 4 ساعت در يخچال قرار دهيد.

روغن را در تابه بزرگي روي شعله بالا داغ کنيد و رول‌ها را داخل روغن انداخته و همه جاي آن‌ها را سرخ کنيد تا قهوه‌اي شوند. سس سويا را داخل آن ريخته و در تابه را بگذاريد تا 5 دقيقه بخارپز شود. سپس رول‌ها را دربياوريد و بگذاريد سس آن‌ها جوش بخورد تا غليظ شود. هر رول را به صورت عمودي روي بشقاب سرو کنيد و سس باقي مانده را روي آن بريزيد.




نکته: براي زيباتر و خوشمزه تر شدن غذا مي توانيد در سس باقي مانده کنجد بريزيد و سپس آن را روي مواد بدهيد.


منابع:www.118file.com
ویرایش شد.
پاسخ
آگهی
#2
مرسیی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آموزش آشپزي 1
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کباب پز تابشی خانگی – آموزش پخت کباب رول خوشمزه در خانه
  آموزش طبخ کباب چنجه خوشمزه در خانه
  کباب پز تابشی – آموزش طبخ کباب برگ مجلسی در خانه
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  آموزش و طرز تهیه کامل درست کردن کامچوری
Wink آموزش درست کردن کیک گردو و بادام *.*
  آموزش درست کردن سوپ حریره
  آموزش درست کردن سالاد کبیج
  آموزش درست کردن “ترافل شکلاتی” خوشمزه و دلچسپ
Big Grin آموزش تهیه بادمجان شکم پر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان