امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رونمایی از کتاب «اگر به جبهه رفته بودم»

#1
Smile 
رونمایی از کتاب «اگر به جبهه رفته بودم» 1

آیین رونمایی از کتاب «اگر به جبهه رفته بودم» نوشته فاطمه شریفی در دفتر آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی، نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه یزد برگزار می‌شود.
به گزارش ایسنا، همزمان با سالروز ولادت باسعادت ام‌ابیها حضرت فاطمه زهرا(س)، کتاب «اگر به جبهه رفته بودم» در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان و بانوان استان یزد رونمایی می‌شود.
این کتاب به قلم فاطمه شریفی نعمت‌آباد و با مقدمه‌ای از آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی، نماینده ولی فقیه در استان یزد با موضوع خاطراتی از رشادت و ایثار یک پرستار زن در طول هشت سال دفاع مقدس است که توسط انتشارات چشم و چراغ منتشر شده است.
شریفی در این کتاب به بیان خاطراتی از کودکی، نوجوانی و جوانی این زن شهید و پرستاری‌های بی‌وقفه‌ای که از رزمندگان در طول جنگ تحمیلی کرده پرداخته است.
روایت این کتاب برگرفته از خاطرات عمه این شهید پرستار است و در بخشی از آن روایت‌گری نویسنده از حال و هوای مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در دوران حاضر نگارش شده است.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سطری از کتاب
Book به وسیله موضوع، چگونه یک کتاب را معرفی کنیم؟
  معرفی کتاب «از طرف او» اثر آلبا دسِس پِدِس
  معرفی کتاب بیگانه اثر آلبر کامو
  معرفی کتاب جاده از اکبر رادی
  معرفی کتاب آتشی که نگرفت اثر جک لندن
  کتاب ۴۸ قانون قدرت
Eye-blink کتاب زبان بدن (چگونه افکار دیگران را بخوانیم)
Book کتاب قلعه حیوانات
  کتاب ساده معاملات

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان