امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه ی آش یخ

#1
اگر می‌خواهید غذایی متفاوت را تجربه کنید آش یخ را که یکی از غذا‌های سنتی آذربایجانی‌هاست به شما پیشنهاد می‌کنیم. آش یخ یکی از غذا‌های محلی ساده و خوشمزه استان آذربایجان شرقی است.
طرز تهیه ی آش یخ 1
مواد لازم
  • برنج: ۱۰۰ گرم
  • ماست ترش محلی: ۵۰۰ گرم
  • سیر رنده شده: ۲ حبه
  • سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز، برگ چغندر): به میزان لازم
  • یخ: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه ی آش یخ 1
طرز تهیه آش یخ
برنج را بشویید و ۲ - ۳ ساعتی در آب خیس دهید. سبزی‌ها را هم خوب بشویید و ریز خرد کنید.
بعد برنج را به همراه یک لیتر آب، نمک، فلفل و سبزی خرد شده، روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
وقتی برنج به حالت شیر برنج در امد سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز، آش را از روی حرارت بردارید.
وقتی آش سرد شد آن را داخل یخچال قرار دهید و هر زمان که خواستید آش را سرو کنید یک ملاقه از آن را با دو ملاقه ماست ترش مخلوط کنید و یخ خرد شده را داخل آن بریزد و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد آش یخ
  • آش یخ جزو غذای محلی - آذربایجانی می‌باشد.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت می‌باشد.
  • آش یخ را می‌توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می‌باشد.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان