امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه تاماگوایاکی، سوشی تخم مرغ

#1
طرز تهیه تاماگوایاکی، سوشی تخم مرغ 1

مواد لازم برای تهیه ی سوشی تخم مرغ :
تخم مرغ: 2 عدد

آرد: 2 قاشق غذاخوری

شکر:2 قاشق غذاخوری

نمک :به مقدار لازم

طرز تهیه سوشی تخم مرغی :

ابتدا تخم مرغ را یکی یکی در کاسه ای کوچک بشکنید تا از سالم بودن آن مطمئن شوید. سپس آن ها در کاسه ای بزرگتر بریزید.



اکنون آرد و شکر و نمک را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا آرد گلوله گلوله نشود.

یک تابه نچسب کوچک را روی حرارت متوسط قرار بدهید مقداری روغن داخل آن بریزید. اجازه بدهید با حرارت متوسط گرم شود.



هر چه تابه ای که استفاده می کنید کوچکتر باشد ضخامت تخم مرغ تان بیشتر می شود.

پس از گرم شدن مواد تخم مرغ را داخل روغن بریزید و اجازه بدهید بپزد و طلایی شود. سپس آن را برگردانید تا 2 طرف آن طلایی شود.



اجازه بدهید خنک شود و به برش هایی با ضخامت 1/2 اینچ برش دهید. و از آن در داخل سوشی استفاده کنید.



این تخم مرغ ها را می توانید روی برنج سوشی قرار بدهید و با جلبک دریایی آن را محکم کنید و یا از این تخم مرغ ها به همراه سبزیجات داخل برنج سوشی بپیچانید.


طرز تهیه تاماگوایاکی با رولت تخم مرغ :
طرز تهیه تاماگوایاکی، سوشی تخم مرغ 1

تخم مرغ بزرگ 4 عدد
شکر 1 قاشق غذاخوری
* شویو یا سس سویا نصف قاشق چایخوری
نمک سلیقه ای به مقدار لازم

* شویو (سس سویا، سعی کنید یک سویای واقعی یا سویای ژاپنی پیدا کنید، زیرا سس های سویا چینی بسیار شورتر خواهند بود)



طرز تهیه تاماگوایاکی :
تخم مرغ های خود را درون کاسه خود بشکنید و مخلوط کنید، سس سویا و شکر و در صورت تمایل نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.



تابه ی مورد نظر خود را ترجیحا 4 گوش باشد، را روی حرارت متوسط قرار بدهید. و مقداری روغن داخل آن بریزید و اجازه بدهید داغ شود. سپس مواد تخم مرغی را داخل تابه

بریزید و آن را کاملا پخش کنید، که به یک اندازه و به طور یکنواخت در تابه پخش شود و خوب بپزد.

مشاور و راهنمای خرید دمنوش و جوشانده



در تابه را بگذارید تا تخم مرغ کاملا بپزد، سپس به وسیله ی کفگیری از جلو شروع به رول کردن تخم مرغ کنید.



اگر می خواهید لایه های رولت تخم مرغ به هم بچسبند و از هم جدا نباشند، زمانی که روی آن هنوز کمی نپخته است شروع به رول کردن کنید و پس از هر دور تاباندن آن را

فشار بدهید و اجازه بدهید پس از رول شدن کاملا بپزد.



از رولت تخم مرغ بریده شده هم می توانید به تنهایی استفاده کنید و یا حتی برای زیبایی از یک نوار باریک جلبک دریایی برای دور آن استفاده کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان