موضوعها: 1,593
سپاس ها 15715
سپاس شده 10028 بار در 6595 ارسال

حالت من: هیچ کدام
05-05-2026، 13:10
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-05-2026، 13:11، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
این تاپیک سخنسرای رهبران راه سوم سیاسی، فاشیست و ناسیونال سوسیالیست است. اشتراکگذاری متون آشکار اشخاص مطرح سیاسی راه سوم صورت میگیرد.
در سال ۱۹۴۳، #هاینریش_هیملر، فرمانده کل وافن اساسϟϟ ، تلگرافی به مفتی اعظم #امین_الحسینی فرستاد که شامل موارد زیر بود:
?︎︎︎به مفتی اعظم فلسطین، امین الحسینی
«جنبش سوسیالیست ملی آلمان از همان ابتدا جنگ خود علیه یهودیان جهان را به عنوان یک اصل راهنما قرار داده است. به همین دلیل، من مبارزه اعراب آزادیخواه - به ویژه در فلسطین - علیه اشغالگران یهودی را دنبال کردهام. این شناخت مشترک از دشمن و مبارزه مشترک علیه آن است که وفاداری تزلزلناپذیری را بین آلمان و مسلمانان آزادیخواه در سراسر جهان ایجاد میکند. با این روحیه، خوشحالم که در سالگرد اعلامیه بالفور، بهترین آرزوهای خود را برای ادامه مبارزه شما تا پیروزی بزرگ تقدیم کنم.»
#راه_سوم
#احیا_فاشیسم
#ناسیونال_سوسیالیسم
AUSWEIS: SilverMind
سپاس ها 15715

«فاشیسم یک مفهوم مذهبی است که در آن انسان در رابطهی ذاتیاش با قانونی متعالی تر، با ارادهای مشهود که از فرد فراتر میرود و او را به عضوی آگاه از یک جامعهی معنوی ارتقا میدهد، دیده میشود. کسانی که در سیاستهای مذهبی رژیم فاشیستی، در گیر و بند های مصلحتاندیشی صرف متوقف شدند، نتوانستند بفهمند که فاشیسم، فراتر از یک نظام حکومتی، و بالاتر از همه، یک نظام فکری نیز هست.»
#بنیتو_موسولینی و #جیووانی_جنتیله | دکترین فاشیسم
سپاس ها 15715

«یک کشور نمیتواند در بینظمی، بیکفایتی، بیمسئولیتی، عدم قاطعیت و فساد زندگی کند.»
- #لئون_دگرل
جبهه شرقی: خاطرات یک داوطلب اساس وافن، ۱۹۴۱-۱۹۴۵
سپاس ها 15715

اگر فاشیست به معنای ۱۰۰٪ ضد کمونیسم است، استالین بزرگترین فاشیست است، چون تعداد سرخهایی (کمونیست ها) که کشت از هیتلر، موسولینی و چیانگ کایشک روی هم رفته بیشتر بود !
• #کنستانتین_رودزافسکی •
( رهبر حزب فاشیست روسیه)
سپاس ها 15715

بدیهی است که در آینده نه چندان نزدیک تمدن خودساخته و نوجوان یهودیتی بر جهان حاکم میشود و تنها سرزمین های آریامنش فرقه ناسیونال سوسیالیستیک از این بلا به دور اند. اما دشمن همیشگی بشریت از هر نیرنگی برای تاریک جلوه دادن سنگر مقابل خود استفاده میبرد. اخراج یهودیان از اروپا باید با نهایت صلح و خویشتنداری انجام شود. ما وحشی نیستیم ما جینگو نیستیم ما نمونه ای از پاسداران تمدن های راستین و کهن هستیم که در دنیای مدرن امروزه فرگشتپذیر است. پس از پایان مبارزات و اخراج یهودیان، ارتقا و پیشرفت جامعه آریایی در اولویت است.
و حتی طبق سخن شخص هیتلر : "ما دشمن اطرافیان نیستیم خوی هنجار شکنی به ملت های دیگر نداریم. ما میخواهیم با هم پیشرفت کنیم با هم به قله های شگرفت پیروزی دستیابیم و این ترقی ها جز افتخار و آرامش و صلح برای آیندگانمان نیست.".
- آلفرد روزنبرگ | تئوریسین رایش سوم
سپاس ها 15715

درود و مهر. بزودی مقالاتی درباره ریشه های راه سوم، فاشیسم و فالانژیسم نوشته بنده در این تاپیک قرار خواهم داد. همچنین کتابی مفصل درباره این موضوعات، در منظر احیا ناسیونال سوسیالیسم و فاشیسم با نام راه سوم سیاسی را مینویسم؛ اخبار و صحبت های مربوط به کتاب را در این تاپیک دنبال کنید.
با تشکر، پیروز باشید.
سپاس ها 15715

17-05-2026، 12:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-05-2026، 13:00، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
اگر یهودیان این جنگ را ببرند، بشریت به تاریکی ابدی و سطحی بسیار پست و زشت سقوط خواهد کرد .
- دکتر پاول #جوزفگوبلز
سپاس ها 15715

«علم مشتاقانه در پی توضیح چرایی است، نظر فروتنانهی من این است: من باور ندارم که علم هرگز بتواند چرایی پدیدهها را توضیح دهد، و بنابراین همیشه یک حوزهی رازآلود، یک دیوار بسته باقی خواهد ماند. روح انسان باید فقط یک کلمه بر روی این دیوار بنویسد: خدا. بنابراین، به نظر من، هیچ تضادی بین علم و ایمان نمیتواند وجود داشته باشد.»
#بنیتو_موسولینی | رهبر ایتالیا فاشیست ??
منبع: (سخنرانی در بولونیا، ۳۱ اکتبر ۱۹۲۶)
سپاس ها 15715

کتاب اسطوره قرن بیستم نوشته آلفرد روزنبرگ توسط تیم ما در حال ترجمه شدن است، در اولین فرصت نشر نوشته ها و پی دی اف آن را در این تاپیک قرار میدهیم. همچنین مقالاتی با مواضع آنتی کمینترن و آنتی مارکسیسم در حالت انتشار است؛ مقالات آنتی کاپیتالیسم بزودی تکمیل میشوند.
باشد تا نور بر تاریکی پیروز باشد.
انوشه باد آزاده ایران
زنده باد راه سوم درود بر پیروزی.
سپاس ها 15715

ترجمه کتاب اسطوره قرن بیستم از آلفرد روزنبرگ، اولین مانیفست رسمی آیین آلگیزیسم، مزدیسنای اصیل زرتشت و آنتی کمونیسم تکمیل و در حال چاپ هستند.
اهداف بعدی :
- آنتی کریستیان
- آنتی صهیونیسم
- مانیفست آریو ناسیونال سوسیالیسم
همچنین ترجمه سخنرانی های سران ناسیونال سوسیالیسم و فاشیسم در حال پیگیری است. نیمه های مهر مآه آرشیو مانیفستیک ناسیونال سوسیالیسم به صورت رایگان در اختیار شماست؛ حقیقت خریدنی نیست.
Wir Sind Überal !