امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوران نوجواني چي پيامد هاي دارد؟

#1
پیوهشگران علوم پزشکی به بررسی پیامدهای احساس چاقی کردن بی دلیل در نوجوانان پرداختند و عنوان نمودند نتایج تحقیقات نشان داده است نوجوانانی که مانکن‌های بیش از حد لاغر را الگوی زیبایی خود قرار می دهند، احساس می‌کنند که اندامشان بیش از حد چاق است.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از دویچه وله ، زنان بسیار لاغر در بسیاری از رسانه‌ها الگوی زیبایی هستند. در دنیای مد نیز برای مانکن‌ها ضوابط سختی حاکم است. حتی مانکن‌های لاغر نیز برای سکوهای مد به اندازه کافی لاغر نیستند. اما این گرایش دیوانه‌وار منجر به لاغرتر شدن افراد در جامعه نشده است، بلکه برعکس به مشکل چاقی دامن زده است.

پژوهشگران نروژی توانسته‌اند دلیلی احتمالی برای این پدیده پیدا کنند. به گفته آنها نوجوانانی که تصور می‌کنند چاق هستند، در سنین بالاتر بیشتر تحت خطر چاقی مفرط قرار دارند.

رابطه بین احساس چاقی در نوجوانی و اضافه وزن در جوانی

در جریان این پژوهش دانشمندان اطلاعات مربوط به حدود ۱۲۰۰ نفر را بررسی کردند که در دوران بلوغ (از سن ۱۳ تا ۱۹ سالگی) و همینطور ۱۱ سال بعد در یک نظرسنجی شرکت کرده بودند. آنها بایستی فرم‌هایی در رابطه با عادات غذایی، میزان فعالیت جسمی و وضعیت روحی‌شان پر می‌کردند. علاوه بر این هر دو بار وزن و شاخص توده بدنی آنها اندازه گرفته شد بود.

در ابتدای پژوهش تمام شرکت‌کنندگان وزنی عادی داشتند. با این حال از هر پنج دختر یک نفر در فرم نظرسنجی گزینه چاق یا بیش از حد چاق را در مورد خود علامت زده بود.

در میان پسران از هر ده نفر یک نفر این حس را نسبت به اندام خود داشت. ۱۱ سال بعد در نظرسنجی دوم حدود ۵۰ درصد از داوطلبان وزنی عادی داشتند. اما در این نظرسنجی مشخص شد بیشتر کسانی که در دوران بلوغ از اندام خود ناراضی بودند، در سن جوانی اضافه وزن پیدا کرده‌اند.

بروز اضطراب در نوجوانان بخاطر حس چاقی

دانشمندان برای مطمئن شدن از نتایج پژوهش خود فاکتورهای دیگر را نیز مورد بررسی قرار دادند، از جمله عادات غذایی و تاثیر ورزش. اما نتیجه تغییری نکرد.
کونراد کویپرس (Koenraad Cuypres) از دانشگاه علم و فن آوری نروژ می‌گوید:«چاق دیدن خود در حالی که فرد چاق نیست، می‌تواند از نوجوانان با وزن عادی، جوانانی با مشکل چاقی مفرط بسازد.»

دانشمندان برای توضیح این پدیده دلایل مختلفی را دخیل می‌دانند. آنها احتمال می‌دهند که این کودکان به دلیل تصویر چاقی که از خود دارند، خود را تحت فشار اجتماعی می‌بینند و این نکته باعث می‌شود تا وزنشان بالا رود.

کونراد کویپرس می‌گوید: «نوجوانانی که خود را چاق فرض می‌کنند همچنین سعی می‌کنند عادات غذایی خود را تغییر دهند. آنها برخی از وعده‌های غذایی را حذف می‌کنند. در صورتی که پژوهش‌های مختلف نشان داده‌اند که به طور مثال حذف کردن صبحانه منجر به بروز چاقی می‌شود.»

دانشمندان به رسانه‌ها هشدار می‌دهند که در انتقال الگوی اندام زیبا بیشتر توجه کنند. کونراد کویپرس اعتقاد دارد که بایستی هنجارهای جامعه در مورد وزن مناسب تغییر کنند تا نوجوانان بتوانند تصویری واقعی از اندام مناسب داشته باشند.
دوران نوجواني چي پيامد هاي دارد؟ 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سیلر ماروچی چه ویژگی‌هایی دارد؟
  هولتر مانیتورینگ فشار خون چیست و چه کاربردی دارد؟
  آیا درمان خانگی فیستول با گیاهان دارویی واقعیت دارد؟
  خونریزی مقعد چه ارتباطی با بیماری بواسیر دارد؟
  شرایط مصرف داروهای آسم در دوران شیوع کرونا
  دستگاه اکسیژن ساز چیست و چه کاربردی دارد؟
  رابطه زناشویی در ماه رمضان چه حکمی دارد ؟
  چشم بند خواب چیست و چه فوایدی برای سلامت انسان دارد؟
  آیا امکان مجددعمل بینی وجود دارد یا خیر؟
  زایمان به صورت سزارین چه خطرات و عوارضی دارد؟

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان