امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه اسفناج لقمه ای

#1
مواد لازم برای نان:
ماست و روغن مایع و آرد ذرت: از هر کدام یك پیمانه
سركه : یك قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ : یك عدد
بیكینگ‌ پودر :1/4 قاشق چایخوری
نمك و فلفل و آرد سفید : به میزان لازم

مواد لازم محتویات :
اسفناج : 500 گرم
پیاز : یك عدد
پنیر سفید :50 گرم
كره : یك قاشق غذاخوری
نمك و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه :
پیاز را خرد كرده و با كره تفت دهید تا نرم شود. اسفناج‌های خردشده را اضافه كرده و تفت دهید. نمك و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنید. در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیكینگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ریخته و با هم مخلوط كنید و آرد سفید را تا زمانی كه خمیر یك‌دستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را كمی ورز دهید.

بعد از آن به اندازه یك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مایه اسفناج كمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فری كه از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
طرز تهیه اسفناج لقمه ای 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان