29-07-2013، 4:25
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم:
راسته یا فیله گوساله 200 گرم برای هر نفر
فیله مرغ به ازای هر فیله راسته یک قطعه یا 70 گرم
سویاسس 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
ادویه شامل جوز هندی، زنجبیل و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد سس فلفل:
فیله گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده 4 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
عصاره مرغ و گوشت از هر کدام 1 عدد
سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
پودر خردل 1 قاشق مرباخوری
مواد لازم:
راسته یا فیله گوساله 200 گرم برای هر نفر
فیله مرغ به ازای هر فیله راسته یک قطعه یا 70 گرم
سویاسس 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
ادویه شامل جوز هندی، زنجبیل و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد سس فلفل:
فیله گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده 4 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
عصاره مرغ و گوشت از هر کدام 1 عدد
سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
پودر خردل 1 قاشق مرباخوری