امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شیرینی شکلاتی و کاراملی

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[img=167.78x110.78]http://ashpazi.irfamily.com/wp-content/uploads/2013/07/shirini1.jpg[/img]
مواد لازم:
شکر قهوه‌ای، 3/2 پیمانه (100گرم)
کره (ذوب‌شده)، 4/1 پیمانه (40 میلی لیتر)
تخم‌مرغ، 1 عدد (55 الی60گرم)
آرد، 1 پیمانه (105گرم)
بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری (3گرم)
شکلات تلخ (ذوب‌شده)، 100گرم
شکلات مکعبی کاراملی، 250گرم
روش تهيه:
1.فر را روی حرارت داده‌شده تنظیم کنید. سینی شیرینی‌پزی را به وسیله قلم‌مو با روغن مایع چرب کنید.
2.شکر و کره را در ظرفی ریخته، با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. سپس تخم‌مرغ را افزوده، به زدن ادامه دهید تا مخلوط تغییر رنگ دهد.
3.آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده، به همراه شکلات تلخ به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
4.کمی از مخلوط را برداشته، وسط آن یک مکعب کاراملی بگذارید و به شکل گرد رول کنید، سپس با فاصله منظم در سینی فر چرب شده بچینید و در طبقه وسط فر گرم‌شده قرار دهید تا پخته شوند. پس از این مدت، سینی را بیرون آورده، پس از پنج دقیقه روی پنجره فلزی منتقل کنید تا خنک شوند.
آماده سازی

آماده‌سازی
اندازه توپی خمیر
درجه حرارت فر 175 درجه سانتی‌گراد ( 350 درجه فارنهایت)
زمان پخت در فر 10 تا 12 دقیقه
نکته
1.از مکعب‌های شکلاتی با مغز توت‌فرنگی یا نعناع می‌توان به جای مکعب‌های کاراملی استفاده کرد.
2.خمیر این بیسکویت را می‌توانید در فریزر نگهداری کرده و هر زمان که خواستید استفاده کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسرار شیرینی پزی,نکاتی در مورد تمپر و آب کردن کردن شکلات
  نان مغذدار خرمایی شکلاتی
Tongue آموزش تهیه شیرینی تارت نارنگی!
  طرز تهیه شیرینی موزاییکی هویج
Heart طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی (:
Rainbow طرز تهیه “کوکی شکلاتی” ^.^
  طرز تهیه کیک شکلاتی با شکر قهوه ای
  طرز تهیه “اسلایس های سیب کاراملی”
  طرز تهیه شیر موز شکلاتی
Tongue دنت شکلاتی خانگی با طعم کارخانه ای ^.^

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان