امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی کیوی

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ترشی کیوی





ترشی کیوی 1
 
مواد لازم:
 
کیوی                                یک کیلو
گلابی                                3 عدد
سیب                                3 عدد
پرتقال                               3 عدد
قیسی                              200 گرم
شکر قهوه ای                      50 گرم
رنده پوست لیموترش             1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین                        1 قاشق غذاخوری
پودر هل                               یک قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی                    1 قاشق چایخوری
سرکه                               به میزان لازم
نمک                                 به میزان لازم



 
ترشی کیوی را به هفت - هشت روش میتوان تهیه کرد که در اینجا دو روش که تقریبا مشابه هم هستند آموزش داده میشود.
 
روش اول: کیویها را پوست میگیریم و حبه ای خرد میکنیم طوری که خیلی ریز نباشد.
 
گلابی و سیب را با پوست خرد میکنیم تا ماندگاری آنها بیشتر باشد و له نشوند.
 
پرتقال را فیله میکنیم.
 
قشنگی این ترشی به این است که مواد آن درشت باشند و له نشوند.
 
کیوی و پرتقال و سیب و گلابی را با هم مخلوط میکنیم.
 
در مورد قیسی میتوانیم ریز خرد کنیم و حدود 50 گرم آن را داخل ترشی بریزیم و بقیه آن را داخل حدود نیم لیتر سرکه خیس میکنیم به مدت 2 - 3 ساعت بماند بعد داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم سپس به مدت 5 - 10 دقیقه با همان سرکه میجوشانیم. اگر سرکه ترش باشد میتوانیم نصف لیوان آب اضافه کرده و بعد بجوشانیم.
 
مخلوط سرکه و قیسی را هم به مواد اضافه میکنیم.
 
بقیه مواد را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
 
شکر قهوه ای طعم دهنده است و در دو رنگ تیره تر و کم رنگ تر در بازار موجود است که هیچ فرقی ندارد و همان طعم را داراست.
 

میتوانیم شکر قهوه ای را هم داخل سرکه و قیسی بجوشانیم و به این طریق به مواد اضافه کنیم.
 
مواد را کامل با هم مخلوط میکنیم و داخل شیشه مناسب میریزیم.
 
روش دوم :
 
یک کیلو کیوی را له میکنیم و با سرکه و نمک و شکر قهوه ای میجوشانیم و بقیه میوه ها را هم اضافه میکنیم. و به جای پودر هل و پودر دارچین از هل درسته و چوب دارچین درسته اضافه میکنیم.
 
این ترشیهای کیوی باید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند تا آماده خوردن باشد.
 
برای تهیه ترشی آلبالو به روش زیر عمل میکنیم:
 
آلبالوی تازه یا خشک را میشوییم و سپس روی پارچه خشک میکنیم و سپس با سرکه خیس میکنیم و داخل شیشه میریزیم.
 
به نسبت هر یک کیلوگرم آلبالو، 150 گرم شکر را داخل تابه کارامل میکنیم و به سرکه اضافه میکنیم و به مدت 10 دقیقه میگذاریم بماند تا گلوله نشود و وقتی داغ است روی آلبالو میریزیم و برای هر یک کیلو آلبالو ده عدد فلفل درسته اضافه میکنیم.
 
میتوانیم به جای شکر کارامل شده از شیره خرما یا انگور اضافه کنیم.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی
  ترشی تخم مرغ با رنگی متفاوت
  طرز تهیه ترشی نازخاتون مجلسی و خوشمزه!
  طرز تهیه ترشی لیته جنوبی
  چگونه ترشی بندری درست کنیم؟
  طرز تهیه ترشی انبه
  ترشی لوبیا سبز با تخم مرغ
  طرز تهیه ترشی انبه...خووووش مزه(بروز می شود)
  طرز تهیه ترشی زالزالک و لبو و بامیه وگوجه زیتونی
  طرز تهیه و خواص «لیموناد هندوانه و کیوی» را اینجا ببینید

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان