امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پلو مقلوبه (غذای عربی)

#1
[b]پلو مقلوبه (غذای عربی) 1[/b]
 
مواد لازم:
برنج                        500 گرم
گوشت                    600 گرم
بادمجان                    2 عدد خرد شده و سرخ شده
زردچوبه                      1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه و قرمز       به میزان لازم
خلال بادام                1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده           به میزان لازم



 
برنج را از قبل خیس کرده و سپس آبکش کرده ایم.
گوشت گوسفند یا گوساله استفاده میکنیم که گوساله باشد بهتر است.
در اصل این غذا از دانه صنوبر یا کاج با نام انگلیسی پاینات یا با اصطلاح عامیانه شلغوز استفاده میکنند به جای خلال بادام که خیلی هم خوشمزه است که قیمت گرانی دارد.
گوشت را با پیاز و سیر و ادویه جات تفت میدهیم و با آب بار میگذاریم تا آب پز شود.
آب گوشت را هم نگه میداریم.
قابلمه را روی حرارت میگذاریم و گوشتهای پخته شده را داخل آن در یک ردیف میریزیم.
بادمجانهای سرخ شده را روی گوشتها در یک ردیف میریزیم.
پوست بادمجانها را برای اینکه شکل زیبایی داشته باشند به صورت یک در میان به شکل نواری گرفته ایم.
برنج را روی بادمجانها میریزیم.
آب گوشت را که یک بار صاف کردیم روی مواد میریزیم.
تهیه این غذا تقریباً مثل بار گذاشتن کته است.
ادویه ها و نمک و خلال بادام را هم اضافه میکنیم.
مقداری هم آب زعفران اضافه میکنیم.
میزان زردچوبه باید بیشتر از فلفل ها باشد.
استفاده از زعفران اختیاریست.
در کشورهای عربی زردچوبه را با مقداری زیره آسیاب میکنند تا موقع تفت دادن زردچوبه یا پختن غذا بوی ضخم نداشته باشد.
در ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم حدود 20 - 25 دقیقه این غذا بپزد.
پاسخ
 سپاس شده توسط Silver Sun
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  “غذای بدون برنج” (15 پیشنهاد عالی و خوشمزه )
  ماکارونی خوشمزه با سس بشامل عربی
  استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!
  طرز تهیه یک غذای ۳۰ دقیقه‌ای ساده و خوشمزه با بادمجان
Tongue طرز تهیه کافه گلاسه عربی با طعمی ویژه *.*
  دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی
  طرز تهیه ورقه، غذای گیلکی
  دسر عربی
Exclamation طرز تهیه مرغ پنجابی غذای هندی
  ||طرز تهیه خورشت اناردون (غذای محلی مازندران)||

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان