امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عکس لو رفته از آکادمی گوگوش در سال 2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس لو رفته از آکادمی گوگوش در سال 2014 1
یعنی میخوای بگی سپاس نداره؟؟
چشای تو دنبال یه ماشین یه ادم پول داره
چشای من دنبال یه قیصری که خون داره
پاسخ
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، zahra1377 ، mahan0488 ، alibigham ، bieber ، Parmida 18 ، shawkila ، | NEON DEMON | ، Eli17 ، spranza ، "SoLmAz RaD" ، Mᴏʙɪɴᴀ ، ROhÅற ، شا یا ن ، BAHEREH!!`´ ، بهنود82 ، sr0251 ، TurK WolF ، ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦ ، RєƖαx gнσѕт ، بنز باز خسته ، تارومار ، ***EHSAN - ABADAN*** ، صنم 83 ، FurY ، ***Z.E*** ، مایلی ، xman1994 ، Mr.Robot ، سام عفيفي ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، saye641 ، narges 18 ، man-raham ، ッツ محمـב هـاבے ツッ ، kourosh A ، MR.FARZAM ، ncr_ranger ، ♥♥♥♥♥♥میترا♥♥♥♥♥♥♥ ، آناهیتاجون ، M A H S A N` ، mobinamahro ، فاطمه مصطفوی ، tan!a ، Apathetic ، sy123 ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، ♥Nahal♥ ، Red ros ، AYLIN♥♥♥♥ ، pink lady ، مبینا جووون ، امیر مهدی نوری ، M.A.A.7.7 ، aynaz_j ، جيمزباند ، mehrdad Gz ، *nadia*horan* ، leilajoon♥♥ ، glembert girl ، Ã V Ä Ť Å Ŗ ، ''HeisEnbErg'' ، noora92 ، SM Love ، شاه سلطان ، نیما.ع ، ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ ، بغض ابر ، 7 مقدس ، ayshaaa.1381 ، ♣♦♠l♥k♠♦♣ ، Moh ha DZ ، aidin14nj14 ، shahram.rooz ، محمدحسین1112 ، sara mehrani ، mahrana 11 ، SÅℋAℕⅅ ، $hanane$ ، sina008 ، shahi 80 ، محسن جون ، ayda1383 ، The Light ، shirin.98 ، shervin 007 ، amir1102 ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، سوپرمغز ، vcd ، ندا2000 ، ایلگار ، mahdi207 ، rana m ، مارال 2 ، Samaneh77 ، shining
آگهی
مسخره خیلی
پاسخ
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ ، aidin14nj14 ، shahram.rooz
نماد
مسخره
مزخرف
۲۰ بار دیدمت . ۱۹ بار بهت خندیدم . ۱۸ بار به من اخم کردی . ۱۷ بار از دستم خسته شدی . ولی ۱۶ بار دیگه سعی کردم و ۱۵ جمله عاشقانه را ۱۴ بار به ۱۳ زبون و ۱۲ لهجه و ۱۱ روز و ۱۰ بار به کمک ۹ نفر به تو گفتم . اما تو ۸ بار قهر کردی . ۷ بار روتو از من برگردوندی و من ۶ بار برات مردم . ۵ بار قربونت رفتم و ۴ بار نازتو کشیدم . تا ۳ بار ناز کردی و ۲ بار خندیدی و جونمو به لب رسوندی و
 هنوز  ۱ بارهم نگفتی دوستم داری.
پاسخ
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ ، aidin14nj14 ، shahram.rooz
خخخخخخ عالي بود مرسي
تو اسمشو بزار دوست اجتماعی ولی من بهش میگم هرزگی مدرن

خوشحال میشم اگه اینجا ببینمتونTongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=57925
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58687&page=4
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=62843
پاسخ
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ ، نمبدونم ، shahram.rooz
الان واسه من اومد
خیلی باحاله
مرسییییییییی
۲۰ بار دیدمت . ۱۹ بار بهت خندیدم . ۱۸ بار به من اخم کردی . ۱۷ بار از دستم خسته شدی . ولی ۱۶ بار دیگه سعی کردم و ۱۵ جمله عاشقانه را ۱۴ بار به ۱۳ زبون و ۱۲ لهجه و ۱۱ روز و ۱۰ بار به کمک ۹ نفر به تو گفتم . اما تو ۸ بار قهر کردی . ۷ بار روتو از من برگردوندی و من ۶ بار برات مردم . ۵ بار قربونت رفتم و ۴ بار نازتو کشیدم . تا ۳ بار ناز کردی و ۲ بار خندیدی و جونمو به لب رسوندی و
 هنوز  ۱ بارهم نگفتی دوستم داری.
پاسخ
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ ، shahram.rooz
هههه خندیدیم
امیدوارم که ارایش زیبای صورتتون(لبخند)چینی نباشه که زود پاک شه%

خداوندا چرا دل افریدی؟
چرا این دل را عاشق افریدی؟
اگر عاشق شدن جرم و گناه است!
چرا سیمای زیبا افریدی؟
پاسخ
اره واقعا انتظار بیشتر از این نباید داشت
MADE IN AM
پاسخ
تکراری بودDodgy

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

پاسخ
عین واقعیتHeart
لبخند Big Grinدوای هر درد
پاسخ
فتوشاپ عجب کارهایی میکنه25r30
پاسخ
 سپاس شده توسط ッツ محمـב هـاבے ツッ ، shahram.rooz ، پوری ومپایر

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Big Grin وقتی محمدامین کریم پور جای علیشمس خواننده بشه..(اخــــــــر خندس...نیای از دستت رفته)
  جوک خفن>نیای از دست رفته .خوددانی<
Wink جک خفن+18نیای از دستت رفته ااا گفته باشم!ملت یه جوری واسه امتحانا دارن درس میخونن ک
  جك هاي باحال و تيكه داررررررررر نياي از دستت رفته!
  ویژگی های دختر نقش اصلی رمان ها......نخونی از دستت رفته ها.
  طنز بابا جون؟؟!(نخونی از دستت رفته!)
  فارسی و انگلیسی؟؟؟(نیای سرت کلاه رفته گفته باشم)
Tongue دروغ های پسرا به دخترا و معانی ان!!!نبینین از دستون رفته!
Heart روش ضایع کردن دخترا !!!!! پسرا نیایین تو از دست رفته ...
  دانستنی های خنده دار(ایا میدانید خنده دار ) نیای نصف عمرت رفته

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان