یکی از بدبخترین و تو سری خورترین جانوران روی زمین حشره ایی است به نام سوسک ، سوسک جانوری است آرام و بی آزار که تنها کارش در این دنیا پخش میکروب و ترساندن زنان و بچه هاست که این ترسیدن هم ناشی از ترسو بودن آنهاست نه وحشتناک بودن این بیچارگان . به هر حال اگر بخواهیم این دو ضررش را هم با بعضی از انسانها مقایسه کنیم می بینیم که خداییش چه حشرات نجیبی هستند این سوسکها نسبت به آدمهایی که ول در این جهان می گردند و کارشان چیزی نیست به جز پخش مرگ و نکبت و نیستی و فساد در جامعه خلاصه تنها سهم این سوسکهای بیچاره از این دنیا یا دمپایی است یا نوش جان کردن انواع و اقسام حشره کشهای رنگارنگ همین و همین و به همین دلیل است که وقتی می خواهند یک نفر را نفرین کنند می گویند که الهی سوسک بشی یا اون جادوگرهای قدیم دشمنانشان را به سوسک تبدیل کردن تهدید می کردند به هر حال اگر بخواهم در یک جمله سوسک را توصیف کنم باید بگویم که سوسک جانوری است بدبخت و بیچاره که عمرا بگذارند که به عمر طبیعی بمیرد و شاید جزو معدود جانوارانی باشد که کسی بر آنها دل نمی سوزاند و در مراسم مرگش هلهله و شادی است که بر پا می شود نه عزا و ماتم .
این قسمت بنا به خواهش دوستی که خواسته بودند سوسک را توصیف کنم به نگارش در آمده است و لاغیر
این قسمت بنا به خواهش دوستی که خواسته بودند سوسک را توصیف کنم به نگارش در آمده است و لاغیر