امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برخورد امام خامنه ای با دوست دختر و پسری در کوه!!

یکی از محافظان مقام معظم رهبری در خاطره ای گفت: یک روز که مقام معظم رهبری به کوههای اطراف تهران برای کوه پیمایی رفته بودند، با دختر و پسری دانشجو برخورد می کنند که به لحاظ ظاهری وضع نامناسبی داشتند.
آنها به یک باره در مقابل گروه ما قرار گرفتند و فرصت جمع و جور کردن و رسیدگی به وضع ظاهری خودشان نداشتند از رفتار آنها مشخص بود که خیلی ترسیده بودند واینگونه به نظر می رسید که آنها تصور می کردند که الآن آقا دستور دستگیری آنها را فورا صادر خواهد کرد. ولی برخلاف تصور آنها آقا با آنها سلام و علیک گرمی کرد و پرسید که شما زن و شوهر هستید؟(البته آقا می دانست)؛ آن پسر وقتی با خلق زیبای آقا مواجه شد، واقعیت را گفت؛ و جواب داد خیر من و این دختر دوست هستیم.

آقا ابتدا درباره ورزش و مزایای آن با آنها صحبت کرد و بعد فرمود : بد نیست صیغه محرمیتی هم در میان شما برقرار شود و شما با هم ازدواج کنید. آقا به آنها پیشنهاد داد که اگر مایل بودید در فلان تاریخ بیائید، ومن هم آمادگی دارم که شخصاً خطبه عقد شما را بخوانم. آن دو خداحافظی کردند و طبق قرار ، همراه خانواده خود در همان تاریخ به محضر ایشان رسیدند .

آقا هم خطبه عقد آن دو را جاری کردند . با برخورد کریمانه ایشان این دو جوان مسیر زندگی خود را تغییر دادند آن دختر غیر محجبه به یک دختر محجبه و معنوی و آن پسر دانشجو هم به یک جوان مذهبی مبدل شدند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برخورد امام خامنه ای با دوست دختر و پسری در کوه!! 1
پاسخ
 سپاس شده توسط AMIR NJ ، مایلی ، sajjademadi ، ×ارسلان × ، mahbobe2 ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ندا ، Wєιяɗ ، яᎧмιиα ، karona ، ッツ محمـב هـاבے ツッ ، ⍩ᴏɴᴇ ʙᴏʏ⍩ ، kourosh A ، بی منطق ، z_farhad ، صنوبر ، narges 18 ، Mᴏsᴇs ، lady snow white ، mobinamahro ، rohamdan ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، ساحل007 ، mity pity ، fatiiiiiii ، maynaz90 ، neda13 ، امیر مهدی نوری ، محیاجان ، amirali * ، pegah 13 ، مهتاب17 ، حسن بیدبرگی ، ✘ คl๏ภє ✘ ، glembert girl ، Shadow of Death ، morteza_bf ، Samaneh77 ، mario007 ، ~Mahnaz~ ، à V Ä Ť Å Ŗ ، سانا50 ، ESSE BLACK ، عاشق سیروان خسروی ، پسرک تنها ، yujymy ، W O L F ، Mahish ، nini nina ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، baxbu ، mohammad31 ، ندا2000 ، amir hossein.z ، ~lovely boy~ ، جونگ کیونگ هو ، -Edgar ، ✖ ̶̶ℬ̶̶Å̶̶Ð̶̶ ̶̶Ш̶̶ϴ̶̶Ḻ̶̶ℱ̶̶ ✖ ، فاطمه خانم ، " Arrow" ، poorzoor ، ارومیه لی ، shayesteh prans ، حانی خوشگله. ، negin2000 ، تیز بال ، sara mashary ، lireza@ ، شایان1382 ، محمد2000 ، رژلب ، mohpoolad ، Dragon_FM ، cheshm asali ، ديمون ، {h.S} ، shayan1375 ، مامان بزرگ ، spent † ، نازلی=997664$%$%^4 ، احسان @$ ، علی کاراته باز ، hosein(●̮̮̃•̃) ، RєƖαx gнσѕт ، vcd ، sara mehrani ، ♥♥sarina♥♥ ، TurK WolF ، ✘ ßαÐ-þʘy ✘ ، Mohamad 2014 ، Mr.Unnamed ، omidkaqaz ، mT_pOoM_taaK ، sama00 ، امیر حسین 222 ، hany1380 ، امیر‌حسین ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، فافا1212 ، mr.destiny
آگهی
اه چه اموزنده.الان کلی ارشاد شدم به راه راست.خدایا منو بابت همه کارای بدم ببخش

Dodgy
گرمی دستهای من کم شده دستهاتو بده دستهای سرد منو گرم بکن باد پاییز سرده.
کوروش یغماییHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط unruly ، Łost Đλtλ ، t★r G!RL$ ، בחור משוגע ، F A R ! N ، نیما۱۳۷۶
کاملا چرت و پرت و لاف ای بود بس بزرگDodgy
بد جور شیکست دلم وقتی که "گاتز" بهش خیانت شد 3/>
پاسخ
 سپاس شده توسط saye641 ، mohammadhm ، בחור משוגע
عجب رفتار کریمانه ای...
تحت تاثیر قرار گرفتم...

ولی اگه من بودم از شدت بد شانسی خودمو از کوه پرت میکردم!!!!
پاسخ
ممنونم خیلی واسم حالب بوده کلی با فامیل سر این داستان خندیدیم و مسخره بازی در آوردیم
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
پاسخ
ببخشید آقا کدوم کوه تشریف میبرن که ما خانواده هامونو ببریم آقا ارشادشون کنن قرار عقدمونو بزارن؟Undecided
پاسخ
 سپاس شده توسط בחור משוגע ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، F A R ! N
بیشتر شبیه داستان بود تا واقعیت :||
در بیارم ببینی؟!:4chs:
.
.
.
.
.
.
.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
.
.
.
.
.
.

.

.

.

.
.

در ندیدی تا حالا؟

خونتون در نداره؟

تو غار زندگی میکنی؟

بدبخت منحرف!!دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
باریک امام
از افتابگردان پرسیدند:چرا شبها سرت به زیر است گفت: ستاره چشمک میزند نمیخواهم به خورشید خیانت کنم
Heart
Heart
پاسخ
چه قدر چرت!Dodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط SHaghII
(02-10-2013، 17:11)bahare_021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید آقا کدوم کوه تشریف میبرن که ما خانواده هامونو ببریم آقا ارشادشون کنن قرار عقدمونو بزارن؟Undecided
ما تو فامیل خیلی سر این موضوع فکر کردیم آخرش هم به هیچ نتیجه ای نرسیدیدم یعنی رسیدیم ها ولی به درد ما نخورد فهمیدیم که هر روز یه کوه می رن و نمی شه فهمید کجا می رن البته صبح خیلی زود هم می رن که من که حالش رو ندارم اون موقع برم کوهBig Grin
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یاران امام زمان (عج) پس از ظهور چند نفرند و عدالت در دنیا چگونه محقق می‌شود؟
  الکی مثلا بعضیها منظر امام زمانن
  شرايط ظهور امام زمان (عج)
  بیست سخن از امام حسن (ع)
  امام جمعه رامسر در خطبه های نماز جمعه ۲۲ تیر ۱۴۰۳
Snowman سخنان امروز ۱ تیر ۱۴۰۳ امام جمعه رامسر در نماز جمعه
Science بیست سخن از امام رضا (ع)
  نظر امام علی راجع به عمر ابن خطاب
  بیست سخن از امام صادق (ع)
Star بیست سخن از امام حسین (ع)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان