امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چاقو، قاتل ویتامین ها

#1
یکی از عوارضی که ممکن است برای میوه ها به وجود بیاید بریدن آن ها با چاقوی کند است که موجب از بین بردن ویتامین های درون میوه می شود.

محمد رضا وفا متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: از بین بردن ارزش اصلی برخی از مواد غذایی به نوع پوست کندن و برش دادن میوه ها بستگی دارد.

وی افزود: برخی از میوه ها که حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل حفظ ویتامین هایشان بایستی هنگام استفاده با چاقوی تیز برش داده شوند، چرا که استفاده از چاقوی کند موجب از بین رفتن ویتامین های موجود درمیوه ها می شود.

وی اظهار داشت: استفاده از میوه هایی که غنی از ویتامین (ث) هستند در تقویت بینایی بسیار موثر است و از بروز آب مروارید جلوگیری می کند.

وی اظهار داشت: استفاده از چاقوی کند و برش دادن آن باعث ضربه زدن به بافت های میوه می شود که ویتامین (ث) را از بین می برد.
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چاقو، قاتل ویتامین ها 1

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  منابع ویتامین E را بشناسید
  5 دلیل برای اینکه بدن نیاز به ویتامین آ دارد
  با کدام ویتامین ها گودی و تیرگی زیر چشم از بین می رود؟
  نهنگ قاتل(بخش اول)
Heart حقایقی که باید در مورد ویتامین D بدانید
  ویتامین C، یک ضدآفتاب خوردنی
  کارت ویزیتی به شکل چاقو+تصاویر
  مقدار مصرف ویتامین‌ها
  ویتامین ها
  مصرف مکمل ویتامین D تاثیری در بهبود تراکم مواد معدنی استخوان ندارد!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان